Două mânuțe – Cântecele educative

  161 ori


  Descriere :

  ‘Două mânuțe’ – Cântecele educative este un alt colaj animat cu versuri care contine cele mai interesante cantece de copii. Acest videoclip include 60 minute de cantecele fara intrerupere.
  Colajul include urmatoarele cantece: Două mânuțe, Prietenii mei, Chipul meu, Dacă vesel se trăiește, Stâng drept, De la 1 la 10, Notele muzicale, Bat din palme, un cățel mititel, Cântecul gamei, Brutarii ,Lăutarii, Bună ziua, mulțumesc, te rog, Șade rața pe butoi, Trai bun, Dans irlandez, Bună dimineața dragă grădiniță, Alunelu, alunelu hai la joc, Iepurele și ariciul, A venit o vulpe, Cifrele, Are mama o fetiță, Elefantul Cici, Părțile corpului, & ani de acasă, Cântă, La joacă , Culorile, Zilele săptămânii ,10 Degețele si cantecul Numărătoarea (Una este luna).

  Detalii: Site-ul Cantecedecopii.com este un blog cu cantece dedicat tuturor copiilor, parintilor si bunicilor. Cantecul "Două mânuțe – Cântecele educative" a fost adaugat in ziua de 9 mai 2017 si este un videoclip ce apartine de categoria mult iubita de voi Cantece de copii . Se pare ca videoclipul "Două mânuțe – Cântecele educative" este unul foarte popular din moment ce a fost vizionat de 161 ori. Va asteptam cu drag sa reveniti pe acest site in fiecare zi vedea ce noutati am mai adaugat pe site. Daca ti-a placut "Două mânuțe – Cântecele educative" te invit sa ne votezi sau sa lasi un comentariu pe facebook sau direct pe site. Multumim!!!

  Pentru a viziona videoclipul "Două mânuțe – Cântecele educative" trebuie instalate :

  Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave  

  Comentarii pentru Două mânuțe – Cântecele educative

  FACEBOOK


  PUBLICITATE