60 minute de cantece pentru 1-3 ani

43 Sesiuni

Am adaugat in acest colaj cele mai frumoase cantece animate cu versuri pentru varste cuprinse intre 1 si 3 ani. Colajul contine urmatoarele cantece: Iepurașul Hop Hop, Vine melcul supărat, Douăzeci pitici voinici, Un motan cât un pisoi, Chipul meu, Alunelu alunelu hai la joc, Iepurașul Elefantul cici, Oac, oac, diri-diri-dam, Țăranul e pe câmp, Stâng și drept, Podul de piatră, La moară, Melc, melc codobelc , Rățuștele mele pe apă s-au dus, Instrumentele muzicale, Azi Grivei e mânios, Bate vântul frunzele, Ceata lui Pițigoi, Ghidușel, Un elefant, Degetele, Deschide urechea bine, Un cățel mititel, Dacă vesel se trăiește, O furnică duce-n spate, Micul greieraș si Bat din palme. Vizionare placuta!!!

60 minute de cantece pentru 1-3 ani" a fost adăugat în ziua de 14 aprilie 2017 și este un articol care aparține de categoria 'Cantece de copii Cantece de gradinita Colaje Cantece . Se pare că "60 minute de cantece pentru 1-3 ani" este unul foarte popular din moment ce are
152 vizualizari
. Vă așteptăm cu drag să reveniți pe acest site în fiecare zi pentru a vedea ce noutăți am mai adăugat pe site. Dacă ți-a plăcut "60 minute de cantece pentru 1-3 ani", te invit să ne votezi, să lași un comentariu pe facebook sau direct pe site. Mulțumim!!!