Cântec Fluturașul meu

3647 Vizualizari

100% 3 Rates
3647 Vizualizari
11 ani în urmă
100%

Vizualizari: 3647

Adăugat acum: 11 ani în urmă

„Cântecul „Fluturașul meu”, interpretat de Malina Olinescu, ne duce cu gândul la frumusețea și veselia primăverii și la delicatețea fluturilor. Această melodie de grădiniță îi învață pe cei mici despre simbolurile acestei sezoane și despre frumusețea naturii care se trezește la viață.

Versurile melodiei descriu cum un fluturaș și-a început călătoria către soare, în mijlocul primăverii. El zboară prin cer și strălucește ca o rază de lumină, aducând bucurie și speranță. Copiii învață să se bucure de frumusețea naturii, să observe-culorile vii ale florilor și parfumul lor îmbietor.

Melodia „Fluturașul meu” ne invită să fim cu ochii și urechile îndreptate spre natură, să observăm și să apreciem micile frumuseți care ne înconjoară. În plus, prin intermediul acestei cântece, copiii descoperă importanța conservării și protejării naturii, în special a fluturilor, fiind simboluri ale fragilității și sensibilității.

Cu vocea sa caldă și blândă, Malina Olinescu transmite bucuria primăverii și energia fluturilor într-un mod captivant, creând o atmosferă plină de entuziasm și veselie. Cântecul devine astfel o invitație pentru copii de a se bucura de strălucirea și frăgezimea acestei melodii, care celebrează simbolurile primăverii și ale naturii într-un mod ludic și educativ.”

Versuri Cântec Fluturașul meu

Soarele a rãsãrit
În poiana cu pitici
Fluturasul s-a trezit
S-a trezit din somn

R: Sus, sus, tot mai sus
Zboarã fluturasul meu
Sus, sus, tot mai sus
Fluturasul meu

Pãsãrile i-au urat
Bunã dimineata
Fluturasul colorat
S-a trezit din somn

R:

El danseazã printre flori
Printre florile de mac
Fluturasul colorat
S-a trezit din somn