Cantec Greierasul -cantec de gradinita

  1.939 ori


  Descriere :

  Please complete the required fields.
  Intampini probleme?


  In ultima vreme am adaugat poezii si cantece de copii in diferite categorii, azi va propun un cantec despre greierasi numit Greierasul.  Cantecul incepe asa “Spune-mi iubite copilas,
  Cum canta micul greieras?” Multi dintre voi sunt sigur ca-l cunosc foarte bine, dar pentru cei care inca nu l-au ascultat, l-am adaugat impreuna cu versurile azi in categoria de cantece de gradinita pentru copii. Auditie placuta!

  Versuri: Cantec -Greierasul

  -Spune-mi iubite copilas,
  Cum canta micul greieras?
  Cri, cri, cri, cri, cri, cri,
  Asa canta micul greieras.
  Spune-mi iubite copilas,
  Cum rade micul greieras?
  Ha, ha, ha, ha, ha, ha,
  Asa rade micul greieras.
  Spune-mi iubite copilas,
  Cum plange micul greieras?
  …(se imita plansul)
  Asa plange micul greieras.
  Spune-mi iubite copilas,
  Cum doarme micul greieras?
  Mmm, mmm, mmm, mmm,
  Asa doarme micul greieras.
  Asa doarme micul greieras.

  Detalii: Site-ul Cantecedecopii.com este un blog cu cantece dedicat tuturor copiilor, parintilor si bunicilor. Cantecul "Cantec Greierasul -cantec de gradinita" a fost adaugat in ziua de 7 aprilie 2014 si este un videoclip ce apartine de categoria mult iubita de voi 'Cantece de gradinita . Se pare ca videoclipul "Cantec Greierasul -cantec de gradinita" este unul foarte popular din moment ce a fost vizionat de 1.939 ori. Va asteptam cu drag sa reveniti pe acest site in fiecare zi pentru a vedea ce noutati am mai adaugat pe site. Daca ti-a placut "Cantec Greierasul -cantec de gradinita", te invit sa ne votezi, sa lasi un comentariu pe facebook sau direct pe site. Multumim!!!

  Comentarii pentru Cantec Greierasul -cantec de gradinita

  FACEBOOK


  PUBLICITATE