Ce ne-aduce iepurașul : Colaj cu 20 Cantece de Paste

24 Sesiuni

Pe data de 16 aprilie 2017 sabatorim Pastele si odata cu acesta sarbatoare sunteti invitati sa vizionati pe acest portal un colaj cu 20 cantece dedicate acestei sarbatori. Acest colaj contine urmatoarele cantecele: Ce ne-aduce iepurașul, Urare de Paște, Doamna florilor, Înfloresc grădinile, Din cireșe-mi pun cercei, Vine, vine primăvara , Copăcelul, Primăvara, A venit primăvara, Colorate sunt florile toate, Vine primăvara ,Mărțișor, Flori de primăvară, Dor de primăvară, Primăvara a sosit, Ghiocelul, Ghiocelul și florile,Hai la joc, Floricică de pe șes si Cântec de primăvară.

Ce ne-aduce iepurașul : Colaj cu 20 Cantece de Paste" a fost adăugat în ziua de 31 martie 2017 și este un articol care aparține de categoria 'Cantece de copii Cantece de Paste Cantece si poezii de paste Colaje Cantece . Se pare că "Ce ne-aduce iepurașul : Colaj cu 20 Cantece de Paste" este unul foarte popular din moment ce are
91 vizualizari
. Vă așteptăm cu drag să reveniți pe acest site în fiecare zi pentru a vedea ce noutăți am mai adăugat pe site. Dacă ți-a plăcut "Ce ne-aduce iepurașul : Colaj cu 20 Cantece de Paste", te invit să ne votezi, să lași un comentariu pe facebook sau direct pe site. Mulțumim!!!