Colaj cu 60 cantece de Craciun

30 Sesiuni

Un alt colaj cu animatii 3D care te introduce instant in atmosfera minunata a Craciunului poate fi vizionat online pe acest site. Acest colaj contine 60 dintre cele mai frunoase cantece de Craciun. Toate cantecelele vin cu versurile incluse. Cantecele incluse in acest minunat colaj sunt: Moș Crăciun cu plete dalbe, Moșule, Moș Crăciun, Moș Crăciun, ce drag ne ești, Moș Crăciun, moșul bun, Moș Crăciun, Renii lui Moș Crăciun, Renul, Vine Moș Crăciun, Săniuța fuge, Hai la joacă afară, Omulețul de zăpadă , Eu promit, Dansul fulgilor, Te-aștept, Moș Crăciun, Cu săniuța, Poveste de Crăciun, A, a, a, a venit iarna, da, Ăsta-i Crăciunul, Iată vin colindători,Așteptând Crăciunul, Bunicuțul Moș Crăciun, Căciula, mănușile și fularul, Cântec pentru Moș Crăciun, Astăzi s-a născut Hristos, Cântecul ghetuțelor, Crăiasa zăpezii, Magia Crăciunului, Dansul fulgilor de nea, Emoții de păpușă, emoții de fată, Fram, ursulețul polar, Domn, Domn, să-nălțăm, Fulgi de nea, Fulgii de nea, Globul mic și mofturos, Altfel de colind, brad frumos, Trei păstori, Iarna a sosit în zori, Joaca, Steaua sus răsare, Micul ren de ciocolată , Colind, În seara de Moș Ajun, Ninge de sărbători, Oare merit?, Colindul piticilor,, ce veste minunată, Miracolul Crăciunului, Omul de zăpadă, Omul de zăpadă 2, Omulețul de zăpadă, Prima zăpadă, Sania , Sănioara, Săniuța,Se întâmplă iarna, Seara de iarnă, Vine iarna, Colind (Aura, Lori și Beti), Moș Crăciun (Aura, Lori și Beti)Vizionare placuta.

Colaj cu 60 cantece de Craciun" a fost adăugat în ziua de 24 noiembrie 2016 și este un articol care aparține de categoria 'Cantece de copii Cantece de Craciun Cantece de iarna Cantece pentru serbare Colaje Cantece . Se pare că "Colaj cu 60 cantece de Craciun" este unul foarte popular din moment ce are
99 vizualizari
. Vă așteptăm cu drag să reveniți pe acest site în fiecare zi pentru a vedea ce noutăți am mai adăugat pe site. Dacă ți-a plăcut "Colaj cu 60 cantece de Craciun", te invit să ne votezi, să lași un comentariu pe facebook sau direct pe site. Mulțumim!!!