Colaj Floricică de pe șes – cantece de primavara

35 Sesiuni

In acest articol puteti viziona 30 minute de muzica de primavara pentru copii. Colajul contine 18 dintre cele mai cunoscute cantece animate despre primavara precum Cântec de primăvară ,Ghiocelul și buburuza , Din cireșe-mi pun cercei , Flori de primăvară, Doamna florilor , Hai la joc , Vine, vine primăvara, Primăvara a sosit , Ghiocelul și florile , A venit primăvara , Colorate sunt florile toate , Ghiocelul , Copăcelul, Dor de primăvară , Vine primăvara , Primăvara si Înfloresc grădinile.

Colaj Floricică de pe șes – cantece de primavara" a fost adăugat în ziua de 24 aprilie 2018 și este un articol care aparține de categoria 'Cântece de copii Cântece de Primăvară Colaje Cantece . Se pare că "Colaj Floricică de pe șes – cantece de primavara" este unul foarte popular din moment ce are
106 vizualizari
. Vă așteptăm cu drag să reveniți pe acest site în fiecare zi pentru a vedea ce noutăți am mai adăugat pe site. Dacă ți-a plăcut "Colaj Floricică de pe șes – cantece de primavara", te invit să ne votezi, să lași un comentariu pe facebook sau direct pe site. Mulțumim!!!