Anuncio Movillllllllllllllll

Colaj Floricică de pe șes – cantece de primavara

78 Jugados
[social_warfare]

In acest articol puteti viziona 30 minute de muzica de primavara pentru copii. Colajul contine 18 dintre cele mai cunoscute cantece animate despre primavara precum Cântec de primăvară ,Ghiocelul și buburuza , Din cireșe-mi pun cercei , Flori de primăvară, Doamna florilor , Hai la joc , Vine, vine primăvara, Primăvara a sosit , Ghiocelul și florile , A venit primăvara , Colorate sunt florile toate , Ghiocelul , Copăcelul, Dor de primăvară , Vine primăvara , Primăvara si Înfloresc grădinile.

Cântecul "Colaj Floricică de pe șes – cantece de primavara" a fost adăugat în ziua de 24 aprilie 2018 și este un videoclip care aparține de categoria 'Cântece de copii Cântece de Primăvară Colaje Cantece . Se pare că videoclipul "Colaj Floricică de pe șes – cantece de primavara" este unul foarte popular din moment ce are
185 vizualizari
. Vă așteptăm cu drag să reveniți pe acest site în fiecare zi pentru a vedea ce noutăți am mai adăugat pe site. Dacă ți-a plăcut "Colaj Floricică de pe șes – cantece de primavara", te invit să ne votezi, să lași un comentariu pe facebook sau direct pe site. Mulțumim!!!