Două mânuțe – Cântecele educative

88 Sesiuni

‘Două mânuțe’ – Cântecele educative este un alt colaj animat cu versuri care contine cele mai interesante cantece de copii. Acest videoclip include 60 minute de cantecele fara intrerupere.
Colajul include urmatoarele cantece: Două mânuțe, Prietenii mei, Chipul meu, Dacă vesel se trăiește, Stâng drept, De la 1 la 10, Notele muzicale, Bat din palme, un cățel mititel, Cântecul gamei, Brutarii ,Lăutarii, Bună ziua, mulțumesc, te rog, Șade rața pe butoi, Trai bun, Dans irlandez, Bună dimineața dragă grădiniță, Alunelu, alunelu hai la joc, Iepurele și ariciul, A venit o vulpe, Cifrele, Are mama o fetiță, Elefantul Cici, Părțile corpului, & ani de acasă, Cântă, La joacă , Culorile, Zilele săptămânii ,10 Degețele si cantecul Numărătoarea (Una este luna).

Articolul 'Două mânuțe – Cântecele educative' a fost adăugat în ziua de 9 mai 2017 și este un articol care aparține de categoria 'Cântece de copii . Se pare că "Două mânuțe – Cântecele educative" este unul foarte popular din moment ce are 175 vizualizari. Vă așteptăm cu drag să reveniți pe acest site în fiecare zi pentru a vedea ce noutăți am mai adăugat pe site. Dacă ți-a plăcut "Două mânuțe – Cântecele educative", te invit să ne votezi, să lași un comentariu pe facebook sau direct pe site. Mulțumim!!!