E ziua ta mămico – Colecție cu cântece de 8 Martie

  178 ori


  Descriere :

  Please complete the required fields.
  Intampini probleme?


  Am publicat azi un colaj superb cu 29 cantece dedicate zilei de 8 Martie. Colajul include o grafica HD iar cantecele vin cu versuri. Acest colaj include cele mai cunoscute cantece de ziua mamei precum
  E ziua ta mămico, Mama, De ziua ta mămico, Poveste pentru mami, Flori pentru mama, Ziua mamei, Un cuvânt , Trei mămici, Vine, vine primăvara, La mulți ani de 8 Martie, 8 Martie, Mamei, Înfloresc grădinile, Mama , Colorate sunt florile toate, Mărțișor, Flori de primăvară, Primăvara, A venit primăvara, Copăcelul, Ghiocelul și florile, Cântec de primăvară, Vine primăvara, Ghiocelul, Doamna florilor, Floricică de pe șes, Dor de primăvară, Primăvara a sosit si Hai la joc.

  Detalii: Site-ul Cantecedecopii.com este un blog cu cantece dedicat tuturor copiilor, parintilor si bunicilor. Cantecul "E ziua ta mămico – Colecție cu cântece de 8 Martie" a fost adaugat in ziua de 8 martie 2018 si este un videoclip ce apartine de categoria mult iubita de voi 'Cantece de 8 Martie Cantece de copii Colaje Cantece . Se pare ca videoclipul "E ziua ta mămico – Colecție cu cântece de 8 Martie" este unul foarte popular din moment ce a fost vizionat de 178 ori. Va asteptam cu drag sa reveniti pe acest site in fiecare zi pentru a vedea ce noutati am mai adaugat pe site. Daca ti-a placut "E ziua ta mămico – Colecție cu cântece de 8 Martie", te invit sa ne votezi, sa lasi un comentariu pe facebook sau direct pe site. Multumim!!!

  Comentarii pentru E ziua ta mămico – Colecție cu cântece de 8 Martie

  FACEBOOK


  PUBLICITATE