Anuncio Movillllllllllllllll

Haideti sa invatam! – Colaj Educativ

85 Jugados
[social_warfare]

‘Haideti sa invatam’ este un nou colaj educativ ce contine 11 cantece animate cu versuri din care avem multe de invatat. Cu acest colaj poti invata sa numeri de la 1 la 10, zilele saptamanii si multe altele. Acest colaj include urmatoarele cantece: Numaratoarea, Dupa unu, vine doi, Sade rata pe butoi, Da, nu, Unu, doi (Lucica), Zilele saptamanii (Lucica), Ratustele mele, Elefantul, Graiul animalelor, Uite-asa (Lucica) si cantecul Catelusul (Lucica).

Cântecul "Haideti sa invatam! – Colaj Educativ" a fost adăugat în ziua de 2 martie 2017 și este un videoclip care aparține de categoria 'Cântece de copii Cântece de Vară Cântece despre școală Colaje Cantece . Se pare că videoclipul "Haideti sa invatam! – Colaj Educativ" este unul foarte popular din moment ce are
174 vizualizari
. Vă așteptăm cu drag să reveniți pe acest site în fiecare zi pentru a vedea ce noutăți am mai adăugat pe site. Dacă ți-a plăcut "Haideti sa invatam! – Colaj Educativ", te invit să ne votezi, să lași un comentariu pe facebook sau direct pe site. Mulțumim!!!