Nazdravaniile lui Nastratin Hogea-Nastratin Hogea pe acoperis

247 ori


Descriere :

Please complete the required fields.
Intampini probleme?


Acoperisul vechii case a lui Nastratin Hogea era crapat si atunci cand ploua apa ii baltea in casa.Intr-o zi , Hogea s-a hotarat sa il repare , asa ca a imprumutat o scara si , cu mare chin , a reusit sa se urce pe casa.

Chiar atunci cand se apucase de treaba , s-a auzit cum cineva batea la usa.Cu mare grija , el s-a aplecat deasupra acoperisului si a vazut ca ca in fata usii sale astepta un strain.

“Sunt aici , sus” , a strigat Hogea. Cand omul si-a ridicat privirea , Nastratin l-a intrebat :”Ce doresti ?”
“Te rog , vino pana jos ,” i-a raspuns omul , “Am ceva de vorbit cu tine.”

Hogea a coborat pas cu pas , cu prudenta , pe scara cea veche si , atunci cand a ajuns pe pamant , l-a intrebat din nou pe necunoscut ce treaba avea cu el.”Poti, te rog , sa-mi dai ceva de pomana ?” i-a spus omul.

Hogea s-a gandit o clipa , apoi i-a spus omului sa il urmeze pe acoperis.Unul cate unul , tragandu-si cu greu rasuflarea , mai intai Hogea , apoi cersetorul , s-au chinuit sa urce pe scara cea subreda si au ajuns pe acoperis.Odata aflati acolo , Nastratin Hogea s-a intors catre om si i-a spus : ” Imi pare rau , dar n-am ce sa-ti dau.”

Detalii: Site-ul Cantecedecopii.com este un blog cu cantece dedicat tuturor copiilor, parintilor si bunicilor. Cantecul "Nazdravaniile lui Nastratin Hogea-Nastratin Hogea pe acoperis" a fost adaugat in ziua de 12 decembrie 2013 si este un videoclip ce apartine de categoria mult iubita de voi 'Povesti si basme de copii . Se pare ca videoclipul "Nazdravaniile lui Nastratin Hogea-Nastratin Hogea pe acoperis" este unul foarte popular din moment ce a fost vizionat de 247 ori. Va asteptam cu drag sa reveniti pe acest site in fiecare zi pentru a vedea ce noutati am mai adaugat pe site. Daca ti-a placut "Nazdravaniile lui Nastratin Hogea-Nastratin Hogea pe acoperis", te invit sa ne votezi, sa lasi un comentariu pe facebook sau direct pe site. Multumim!!!

Comentarii pentru Nazdravaniile lui Nastratin Hogea-Nastratin Hogea pe acoperis

FACEBOOK


PUBLICITATE