Povestea -Pisica si vulpea

  395 ori


  Descriere :

  Please complete the required fields.
  Intampini probleme?


  Daca mai devreme am adaugat povestea dintre tigru si vulpe , acum am postat o noua poveste dintre pisica si vulpe. Va astept cu comentarii despre aceasta noua poveste. Tu ce ai invatat din aceasta poveste?

  Pisica şi vulpea se luară cu vorba, despre cum te poţi feri de câini. Pisica spuse:
  — Nu mă tem de câini, deoarece cunosc un şiretlic care nu dă greş.
  Vulpea răspunse:
  — Cum te poţi feri ştiind un singur şiretlic? În ce mă priveşte, cunosc şaptezeci şi şapte de şiretlicuri şi şaptezeci şi şapte de păcăleli în privinţa asta.
  În timp ce tăifăsuiau ele aşa, apărură nişte vânători ai căror câini dădură buzna asupra celor două. Pisica îşi puse în aplicare şiretlicul ei: se căţără într-un copac şi câinii nu izbutiră s-o apuce; câtă vreme vulpea îşi puse în aplicare toate şiretlicurile şi păcălelile ştiute, dar nu reuşi să-i păcălească pe câini şi încăpu în colţii acestora.

  Detalii: Site-ul Cantecedecopii.com este un blog cu cantece dedicat tuturor copiilor, parintilor si bunicilor. Cantecul "Povestea -Pisica si vulpea" a fost adaugat in ziua de 9 aprilie 2014 si este un videoclip ce apartine de categoria mult iubita de voi 'Povesti si basme de copii . Se pare ca videoclipul "Povestea -Pisica si vulpea" este unul foarte popular din moment ce a fost vizionat de 395 ori. Va asteptam cu drag sa reveniti pe acest site in fiecare zi pentru a vedea ce noutati am mai adaugat pe site. Daca ti-a placut "Povestea -Pisica si vulpea", te invit sa ne votezi, sa lasi un comentariu pe facebook sau direct pe site. Multumim!!!

  Comentarii pentru Povestea -Pisica si vulpea

  FACEBOOK


  PUBLICITATE