Anuncio Movillllllllllllllll

Povestea -Pisica si vulpea

91 Jugados
[social_warfare]

Daca mai devreme am adaugat povestea dintre tigru si vulpe , acum am postat o noua poveste dintre pisica si vulpe. Va astept cu comentarii despre aceasta noua poveste. Tu ce ai invatat din aceasta poveste?

Pisica şi vulpea se luară cu vorba, despre cum te poţi feri de câini. Pisica spuse:
— Nu mă tem de câini, deoarece cunosc un şiretlic care nu dă greş.
Vulpea răspunse:
— Cum te poţi feri ştiind un singur şiretlic? În ce mă priveşte, cunosc şaptezeci şi şapte de şiretlicuri şi şaptezeci şi şapte de păcăleli în privinţa asta.
În timp ce tăifăsuiau ele aşa, apărură nişte vânători ai căror câini dădură buzna asupra celor două. Pisica îşi puse în aplicare şiretlicul ei: se căţără într-un copac şi câinii nu izbutiră s-o apuce; câtă vreme vulpea îşi puse în aplicare toate şiretlicurile şi păcălelile ştiute, dar nu reuşi să-i păcălească pe câini şi încăpu în colţii acestora.
Cântecul "Povestea -Pisica si vulpea" a fost adăugat în ziua de 9 aprilie 2014 și este un videoclip care aparține de categoria 'Povesti si basme de copii . Se pare că videoclipul "Povestea -Pisica si vulpea" este unul foarte popular din moment ce are
207 vizualizari
. Vă așteptăm cu drag să reveniți pe acest site în fiecare zi pentru a vedea ce noutăți am mai adăugat pe site. Dacă ți-a plăcut "Povestea -Pisica si vulpea", te invit să ne votezi, să lași un comentariu pe facebook sau direct pe site. Mulțumim!!!