Povestea Ridichea uriasa

1282 Vizualizari

80% 5 Rates
1282 Vizualizari
3 ani în urmă
80%

Vizualizari: 1282

Adăugat acum: 3 ani în urmă

Daca iți plac poveștile pentru copii, atunci ești invitat să vizionezi povestea video ‘Ridichea uriașă’ interpretată de Nathalie Luca. Urmărește acesta secțiune pentru a fi la curent cu ultimele povesti adăugate pe site.

Povestea Ridichea uriasa

Bunicul a pus în grădiniţă o ridiche şi a crescut ridichea aceea mare-mare, cât capul omului şi mai mare.
Într-o zi, bunicul a încercat să smulgă ridichea din pământ şi apucând-o de frunze trage şi trage, iar ridichea nu s-a lăsat deloc scoasă din pământ.
Moşul a chemat şi pe babă. Baba s-a prins de mijlocul moşneagului, moşneagul de frunzele ridichii şi trag, trag, dar ridichea nu s-a smuls.
A chemat baba şi o nepoată. Nepoţica s-a prins cu amândouă mâinile de mijlocul babei, baba de moş şi moşul de ridiche. Trag, trag, trag, dar ridichea nu s-a smuls.
Nepoţica a chemat căţeluşul. Căţeluşul s-a agăţat de poala nepoţicăi, nepoţica de mijlocul babei, baba de moş şi moşul de ridiche şi trag, trag, dar ridichea nu s-a smuls.
Iaca şi pisica ajunge să ajute şi ea la scos ridichea. Pisica s-a agăţat de coada căţelului, căţeluşul de poala nepoţicăi, nepoţica de mijlocul babei, baba de moşneag şi trag, trag, trag, dar ridichea tot nu s-a smuls.
– Staţi că mai aduc eu un tovarăş în ajutor! zice pisica. Şi pisica a chemat pe şoarece. Se prinde şoarecele de coada pisicii, pisica de căţeluş, căţeluşul de nepoţică, nepoţica de bunică, bunica de moş, moşul de ridiche şi trag, trag … Ridichea s-a smuls şi a ieşit din pământ, dar toţi au căzut grămadă unii peste alţii …
Aşa de mare a fost ridichea că au mâncat-o împreună cu tot satul …