Rosie și prietenii ei – Cum pregăteşti un urs pentru întâlnirea cu regina (Episodul 4)

62 ori


Descriere :

Please complete the required fields.
Intampini probleme?


Acum ai posibilitatea sa vizionezi in episodul 4 o noua aventura a personajului tau favorit Rosie și prietenii ei. In acest episod poti afla cum pregăteşti un urs pentru întâlnirea cu regina. Vizionare placuta!!!!

Detalii: Site-ul Cantecedecopii.com este un blog cu cantece dedicat tuturor copiilor, parintilor si bunicilor. Cantecul "Rosie și prietenii ei – Cum pregăteşti un urs pentru întâlnirea cu regina (Episodul 4)" a fost adaugat in ziua de 15 octombrie 2016 si este un videoclip ce apartine de categoria mult iubita de voi 'Desene Animate Videoclipuri educative . Se pare ca videoclipul "Rosie și prietenii ei – Cum pregăteşti un urs pentru întâlnirea cu regina (Episodul 4)" este unul foarte popular din moment ce a fost vizionat de 62 ori. Va asteptam cu drag sa reveniti pe acest site in fiecare zi pentru a vedea ce noutati am mai adaugat pe site. Daca ti-a placut "Rosie și prietenii ei – Cum pregăteşti un urs pentru întâlnirea cu regina (Episodul 4)", te invit sa ne votezi, sa lasi un comentariu pe facebook sau direct pe site. Multumim!!!

Pentru a viziona videoclipul "Rosie și prietenii ei – Cum pregăteşti un urs pentru întâlnirea cu regina (Episodul 4)" trebuie instalate :

Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave  

Comentarii pentru Rosie și prietenii ei – Cum pregăteşti un urs pentru întâlnirea cu regina (Episodul 4)

FACEBOOK


PUBLICITATE