Anuncio Movillllllllllllllll

Rosie si prietenii ei – Povestea lui Holly şi a celor patru ursuleţi (Episodul 6)

70 Jugados
[social_warfare]

Vizioneaza online o noua aventura a celor patru ursuleti in cel mai nou episod lansat acum cateva zile numit “Povestea lui Holly şi a celor patru ursuleţi”. In acest nou episod Rosie si prietenii ei s-au gandit sa joace o piesa de teatru dar au uitat sa-l includa in acesta piesa pe Mierla. Urmareste acest nou desen animat si vezi cum au rezolvat acest mister. Vizionare placuta!!!!

Cântecul "Rosie si prietenii ei – Povestea lui Holly şi a celor patru ursuleţi (Episodul 6)" a fost adăugat în ziua de 19 octombrie 2016 și este un videoclip care aparține de categoria 'Desene Animate Videoclipuri educative . Se pare că videoclipul "Rosie si prietenii ei – Povestea lui Holly şi a celor patru ursuleţi (Episodul 6)" este unul foarte popular din moment ce are
155 vizualizari
. Vă așteptăm cu drag să reveniți pe acest site în fiecare zi pentru a vedea ce noutăți am mai adăugat pe site. Dacă ți-a plăcut "Rosie si prietenii ei – Povestea lui Holly şi a celor patru ursuleţi (Episodul 6)", te invit să ne votezi, să lași un comentariu pe facebook sau direct pe site. Mulțumim!!!