Rugaciunea

84 Sesiuni

“Rugaciunea” este o frumoasa poezie interpretata de Monica Pirlici in noiembrie 2013 la concursul “Moldova are talent”. Am rugamintea sa urmariti cu atentie acest videoclip. Pe mine m-a emotionat pana la lacrimi.

Curăță-ne Doamne casa și masa, și duhul, și trupul, de toate rătăcirile, de toate păcătuirile, de toate nelegiuirile, așa încât să nu ne rămână decât o singură grijă, un singur drum, o singură dragoste și o bucată de pâine pe masă.

Izbăvește-ne Doamne de străvechiul nostru blestem de a porni peste tot și a nu ajunge nicăieri, de a încărca mai mult decât putem duce, de a le începe pe toate și a nu duce nimic până la capăt.

Scoală-ne Doamne în zori și trimite-ne la muncă, la munca cea care nu atât pentru tine, cât pentru aproapele tău, nu atât pentru trup, cât pentru suflet. Dăruiește-ne o zi bună cu spor și hărnicie, așa încât spre seară întorși acasă, împăcați cu sine și cu lumea din jur să cinăm cu ceea ce ni s-a dat – pâine și apă. Atât.”

Articolul 'Rugaciunea' a fost adăugat în ziua de 8 mai 2015 și este un articol care aparține de categoria 'Cântece Creștine . Se pare că "Rugaciunea" este unul foarte popular din moment ce are 166 vizualizari. Vă așteptăm cu drag să reveniți pe acest site în fiecare zi pentru a vedea ce noutăți am mai adăugat pe site. Dacă ți-a plăcut "Rugaciunea", te invit să ne votezi, să lași un comentariu pe facebook sau direct pe site. Mulțumim!!!