Rugaciunea

  347 ori


  Descriere :

  Please complete the required fields.
  Intampini probleme?


  “Rugaciunea” este o frumoasa poezie interpretata de Monica Pirlici in noiembrie 2013 la concursul “Moldova are talent”. Am rugamintea sa urmariti cu atentie acest videoclip. Pe mine m-a emotionat pana la lacrimi.

  Curăță-ne Doamne casa și masa, și duhul, și trupul, de toate rătăcirile, de toate păcătuirile, de toate nelegiuirile, așa încât să nu ne rămână decât o singură grijă, un singur drum, o singură dragoste și o bucată de pâine pe masă.

  Izbăvește-ne Doamne de străvechiul nostru blestem de a porni peste tot și a nu ajunge nicăieri, de a încărca mai mult decât putem duce, de a le începe pe toate și a nu duce nimic până la capăt.

  Scoală-ne Doamne în zori și trimite-ne la muncă, la munca cea care nu atât pentru tine, cât pentru aproapele tău, nu atât pentru trup, cât pentru suflet. Dăruiește-ne o zi bună cu spor și hărnicie, așa încât spre seară întorși acasă, împăcați cu sine și cu lumea din jur să cinăm cu ceea ce ni s-a dat – pâine și apă. Atât.”

  Detalii: Site-ul Cantecedecopii.com este un blog cu cantece dedicat tuturor copiilor, parintilor si bunicilor. Cantecul "Rugaciunea" a fost adaugat in ziua de 8 mai 2015 si este un videoclip ce apartine de categoria mult iubita de voi 'Cantece Crestine . Se pare ca videoclipul "Rugaciunea" este unul foarte popular din moment ce a fost vizionat de 347 ori. Va asteptam cu drag sa reveniti pe acest site in fiecare zi pentru a vedea ce noutati am mai adaugat pe site. Daca ti-a placut "Rugaciunea", te invit sa ne votezi, sa lasi un comentariu pe facebook sau direct pe site. Multumim!!!

  Comentarii pentru Rugaciunea

  FACEBOOK


  PUBLICITATE