Vrei sa fii milionar -versiunea in engleza

30 Sesiuni

Daca vrei sa-ti testezi cunostintele generale de cultura generala atunci da play la Vrei sa fii milionar, o versiune dedicata tuturor celor care stiu engleza. Regulile jocului sunt identice cu regulile jocului Vrei sa fii milionar, versiunea in romana iar cele trei optiuni ajutatoare pot fi utilizate de participant in orice moment al jocului. Jocul contine 1470 intrebari iar premiul cel mare poate fi obtinut cand ai raspuns la toate intrebarile. Mult Noroc!

Cântecul "Vrei sa fii milionar -versiunea in engleza" a fost adăugat în ziua de 10 octombrie 2018 și este un videoclip care aparține de categoria 'Jocuri de cultura generala Jocuri educative . Se pare că videoclipul "Vrei sa fii milionar -versiunea in engleza" este unul foarte popular din moment ce are
50 vizualizari
. Vă așteptăm cu drag să reveniți pe acest site în fiecare zi pentru a vedea ce noutăți am mai adăugat pe site. Dacă ți-a plăcut "Vrei sa fii milionar -versiunea in engleza", te invit să ne votezi, să lași un comentariu pe facebook sau direct pe site. Mulțumim!!!