Vulpea si pisica-poveste

  30 vizualizari


  Descriere :

  Please complete the required fields.
  Intampini probleme?


  Ai citit vreodata povesti pentru copii scrise de Ion Creanga ? Pentru azi izi propun sa cistesti si sa vizionezi povestea video  Vulpea si pisica .

  Vulpea si pisica-poveste de Fratii Grimm

  Intr-o buna zi , intr-o oarecare padure , pisica a intalnit-o pe cumatra vulpe.La vederea ei , pisica si-a spus in sinea ei :” Vai , vulpea este atat de isteata si plina de experienta , si atat de respectata de lumea buna ” .Apoi , i s-a adresat pe un ton prietenos :” Buna ziua , draga doamna vulpe ! Ce mai faci ? Cum te mai simti ? Cum te descurci pe timpul asta frumos ?”

  Vulpea , mandra din cale afara , a masurat-o pe pisica din cap pana in picioare , si , catava vreme , nu s-a hotarat daca sa-i faca onoarea de a-i raspunde sau nu. In cele din urma , ea a zis :” Of , tu , nepotolita curatitoare de mustati , prostanaca guduratoare , infometata vanatoreasa de soricei , cum de indraznesti sa imi vorbesti ? Cum de ai curajul sa ma intrebi ce mai fac ? Cat de invatata esti tu ? Cate mestesuguri stapanesti ? ” “Pai , eu … nu stiu decat un mestesug ,” i-a raspuns pisica. “Mda ? Si care ar fi acesta ?” a intrebat-o vulpea.”Atunci cand cainii alearga dupa mine , sar degraba intr-un copac si imi salvez viata.” “Numai atata stii ?” i-a zis vulpea. “Eu sunt maestra peste 100 de mestesuguri si am un sac plin de siretlicuri.Imi pare rau pentru tine .Vino cu mine si am sa te invat cum se face ca sa scapi de caini.”

  Chiar atunci , s-a ivit printre copaci un vanator , insotit de patru caini.Pisica a sarit sprintena intr-un copac si s-a urcat cu iuteala in varful lui , acolo unde crengile si copacii o faceau nevazuta.”Deschide-ti sacul , doamna vulpe ! Deschide-ti sacul cu siretlicuri !” , a strigat pisica , insa vulpea fusese deja incoltita de catre caini, care nu ii lasau nici o cale de scapare.”Vai, doamna vulpe ” , a zis pisica , “tu , cu toate cele 100 de mestesuguri ale tale , ai ajuns la pierzanie ! Daca ai fi putut sa te urci cu mine in copac , viata ta ar fi fost salvata.”

  Detalii: Site-ul Cantecedecopii.com este un blog cu cantece dedicat tuturor copiilor, parintilor si bunicilor. Cantecul "Vulpea si pisica-poveste" a fost adaugat in ziua de 10 decembrie 2013 si este un videoclip ce apartine de categoria mult iubita de voi 'Fratii Grimm . Se pare ca videoclipul "Vulpea si pisica-poveste" este unul foarte popular din moment ce a fost vizionat de 30 vizualizari. Va asteptam cu drag sa reveniti pe acest site in fiecare zi pentru a vedea ce noutati am mai adaugat pe site. Daca ti-a placut "Vulpea si pisica-poveste", te invit sa ne votezi, sa lasi un comentariu pe facebook sau direct pe site. Multumim!!!

  FACEBOOK


  PUBLICITATE