29 Cântecele de vară și vacanță

28 Sesiuni

Colectia de cantece de vacanta pentru copii contina azi cu un alt colaj ce contine nu mai putin de 29 videoclipuri animate cu versuri. Colectia contine urmatoarele cantece: La joacă, Asta-i vacanța, Colorate sunt florile toate, Un vapor, Țăranul e pe câmp , Oac, oac diri diri dam 3D,Gâzele, Fructele , O rățușcă sta pe lac ,Dacă vesel se trăiește , Rățuștele mele pe apă s-au dus , Cântă , Cinci rățuște ( Five little ducks HMF) , Alunelu, alunelu hai la joc , O rățușcă și-un rățoi , Bat din palme , Dans irlandez , Mica floare , Ghidușel , Șade rața pe butoi , Elefantul Cici 3D , Cățelul Bingo (BINGO) , Noi suntem piticii , Grădina zoologică , Albinuța Bâz , Vine rața , Portul românesc , Trai bun , Cum ar fi să vină vara Moș Crăciun .

Cântecul "29 Cântecele de vară și vacanță" a fost adăugat în ziua de 24 mai 2017 și este un videoclip care aparține de categoria 'Cantece de copii Cantece de vara . Se pare că videoclipul "29 Cântecele de vară și vacanță" este unul foarte popular din moment ce are
56 vizualizari
. Vă așteptăm cu drag să reveniți pe acest site în fiecare zi pentru a vedea ce noutăți am mai adăugat pe site. Dacă ți-a plăcut "29 Cântecele de vară și vacanță", te invit să ne votezi, să lași un comentariu pe facebook sau direct pe site. Mulțumim!!!