Anuncio Movillllllllllllllll

60 minute cu cantece educative pentru copii

81 Jugados
[social_warfare]

Am publicat azi un colaj cu 31 de cantece in format 3D pentru copii. Acest colaj include cantece precum
Are mama o fetiță, Elefantul Cici,Părțile corpului, 7 ani de acasă, Bună ziua, mulțumesc, te rog , Cântă , La joacă, Culorile, Zilele săptămânii, Instrumentele muzicale, Numărătoarea (Luna este una)
, Îmi cer iertare, Ghidușel,Portul românesc, Familia mea, Fuga jucăriilor, Creionașul fermecat,Degețele , Dacă vesel se trăiește, Degetele, Două mânuțe, Dans irlandez, Bună dimineața dragă grădiniță, Alunelu, alunelu hai la joc, Iepurele și ariciul, A venit o vulpe, Cifrele, Lăutarii, Bună dimineața, Am o căsuță si Cioara și vulpea.

Cântecul "60 minute cu cantece educative pentru copii" a fost adăugat în ziua de 28 aprilie 2017 și este un videoclip care aparține de categoria 'Cântece de copii Colaje Cantece . Se pare că videoclipul "60 minute cu cantece educative pentru copii" este unul foarte popular din moment ce are
175 vizualizari
. Vă așteptăm cu drag să reveniți pe acest site în fiecare zi pentru a vedea ce noutăți am mai adăugat pe site. Dacă ți-a plăcut "60 minute cu cantece educative pentru copii", te invit să ne votezi, să lași un comentariu pe facebook sau direct pe site. Mulțumim!!!