60 minute cu cantece educative pentru copii

202 ori


Descriere :

Please complete the required fields.
Intampini probleme?


Am publicat azi un colaj cu 31 de cantece in format 3D pentru copii. Acest colaj include cantece precum
Are mama o fetiță, Elefantul Cici,Părțile corpului, 7 ani de acasă, Bună ziua, mulțumesc, te rog , Cântă , La joacă, Culorile, Zilele săptămânii, Instrumentele muzicale, Numărătoarea (Luna este una)
, Îmi cer iertare, Ghidușel,Portul românesc, Familia mea, Fuga jucăriilor, Creionașul fermecat,Degețele , Dacă vesel se trăiește, Degetele, Două mânuțe, Dans irlandez, Bună dimineața dragă grădiniță, Alunelu, alunelu hai la joc, Iepurele și ariciul, A venit o vulpe, Cifrele, Lăutarii, Bună dimineața, Am o căsuță si Cioara și vulpea.

Detalii: Site-ul Cantecedecopii.com este un blog cu cantece dedicat tuturor copiilor, parintilor si bunicilor. Cantecul "60 minute cu cantece educative pentru copii" a fost adaugat in ziua de 28 aprilie 2017 si este un videoclip ce apartine de categoria mult iubita de voi 'Cantece de copii Colaje Cantece . Se pare ca videoclipul "60 minute cu cantece educative pentru copii" este unul foarte popular din moment ce a fost vizionat de 202 ori. Va asteptam cu drag sa reveniti pe acest site in fiecare zi pentru a vedea ce noutati am mai adaugat pe site. Daca ti-a placut "60 minute cu cantece educative pentru copii", te invit sa ne votezi, sa lasi un comentariu pe facebook sau direct pe site. Multumim!!!

Pentru a viziona videoclipul "60 minute cu cantece educative pentru copii" trebuie instalate :

Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave  

Comentarii pentru 60 minute cu cantece educative pentru copii

FACEBOOK


PUBLICITATE