60 minute cu cantece educative pentru copii

  205 ori


  Descriere :

  Please complete the required fields.
  Intampini probleme?


  Am publicat azi un colaj cu 31 de cantece in format 3D pentru copii. Acest colaj include cantece precum
  Are mama o fetiță, Elefantul Cici,Părțile corpului, 7 ani de acasă, Bună ziua, mulțumesc, te rog , Cântă , La joacă, Culorile, Zilele săptămânii, Instrumentele muzicale, Numărătoarea (Luna este una)
  , Îmi cer iertare, Ghidușel,Portul românesc, Familia mea, Fuga jucăriilor, Creionașul fermecat,Degețele , Dacă vesel se trăiește, Degetele, Două mânuțe, Dans irlandez, Bună dimineața dragă grădiniță, Alunelu, alunelu hai la joc, Iepurele și ariciul, A venit o vulpe, Cifrele, Lăutarii, Bună dimineața, Am o căsuță si Cioara și vulpea.

  Detalii: Site-ul Cantecedecopii.com este un blog cu cantece dedicat tuturor copiilor, parintilor si bunicilor. Cantecul "60 minute cu cantece educative pentru copii" a fost adaugat in ziua de 28 aprilie 2017 si este un videoclip ce apartine de categoria mult iubita de voi 'Cantece de copii Colaje Cantece . Se pare ca videoclipul "60 minute cu cantece educative pentru copii" este unul foarte popular din moment ce a fost vizionat de 205 ori. Va asteptam cu drag sa reveniti pe acest site in fiecare zi pentru a vedea ce noutati am mai adaugat pe site. Daca ti-a placut "60 minute cu cantece educative pentru copii", te invit sa ne votezi, sa lasi un comentariu pe facebook sau direct pe site. Multumim!!!

  Comentarii pentru 60 minute cu cantece educative pentru copii

  FACEBOOK


  PUBLICITATE