Anuncio Movillllllllllllllll

Colaj cu 30 cantece de 8 Martie – Ziua mamei

119 Jugados
[social_warfare]

Mai sunt 4 zile pana la ziua de 1 Martie si m-am gandit ca sunteti in cautare de cantece dedicate mamei asa ca am adaugat azi un colaj de 30 cantece dedicate zilei de 8 martie. Acest colaj contine urmatoarele cantece: La mulți ani de 8 martie,Un cuvânt, Mama, De ziua ta, mămico, Poveste pentru mami, Trei mămici , Flori pentru mama, E ziua ta mămico, 8Martie, Mamei, Ziua mamei, Mama , Vine primăvara, Colorate sunt florile toate, Înfloresc grădinile, Vine, vine primăvara, Primăvara, A venit primăvara, Mărțișor, Flori de primăvară, Din cireșe-mi pun cercei, Doamna florilor, Dor de primăvară, Primăvara a sosit, Ghiocelul , Ghiocelul și florile, Hai la joc, Copăcelul,Floricică de pe șes si Cântec de primăvară. Vizionare placuta!!!

Cântecul "Colaj cu 30 cantece de 8 Martie – Ziua mamei" a fost adăugat în ziua de 24 februarie 2017 și este un videoclip care aparține de categoria 'Cântece de 8 Martie, ziua Mamei Cântece de copii Cântece despre Flori Cantece pentru mama Colaje Cantece . Se pare că videoclipul "Colaj cu 30 cantece de 8 Martie – Ziua mamei" este unul foarte popular din moment ce are
207 vizualizari
. Vă așteptăm cu drag să reveniți pe acest site în fiecare zi pentru a vedea ce noutăți am mai adăugat pe site. Dacă ți-a plăcut "Colaj cu 30 cantece de 8 Martie – Ziua mamei", te invit să ne votezi, să lași un comentariu pe facebook sau direct pe site. Mulțumim!!!