Anuncio Movillllllllllllllll

Colaj cu 20 cantece de toamna pentru copii

110 Jugados
[social_warfare]

Am creat pentru voi un superb colaj care contine 20 cantece de toamna cunoscute de voi. Acest colaj include cantece animate 3D cu versuri, cantece despre scoala si cantece despre fructele si legumele de toamna. Cantecele propuse in acest colaj sunt: Toamnă, toamnă, harnică, A, a, a, acum e toamnă, da, Plecarea păsărelelor, Culesul viilor, Eu voi fi școlar, Învățătoarea, Mica școlăriță, O fetiță-școlăriță, În clasa întâia, Toamna, Cântecel de toamnă, Clopoțelul, Cântec de toamnă, Toamna bobocilor, Toamna cea bogată, Bate vântul frunzele, Noi suntem școlari, Toamna școlăriță si doua versiuni ale cantecului Învățătoarea.

Cântecul "Colaj cu 20 cantece de toamna pentru copii" a fost adăugat în ziua de 6 septembrie 2017 și este un videoclip care aparține de categoria 'Cântece de copii Cântece de Toamnă Colaje Cantece . Se pare că videoclipul "Colaj cu 20 cantece de toamna pentru copii" este unul foarte popular din moment ce are
187 vizualizari
. Vă așteptăm cu drag să reveniți pe acest site în fiecare zi pentru a vedea ce noutăți am mai adăugat pe site. Dacă ți-a plăcut "Colaj cu 20 cantece de toamna pentru copii", te invit să ne votezi, să lași un comentariu pe facebook sau direct pe site. Mulțumim!!!