Colaj cu 32 cantece ‘De ziua ta, mămico’

23 Sesiuni

Am pregatit pentru voi un colaj cu 60 minute de cantece dedicate zilei de 8 Martie. Este un colaj estrem de interesant care include cele mai cunoscute cantece de 8 Martie (ziua mamei). Colajul contine urmatoarele cantecele animate cu versuri: Flori pentru mama, Ziua mamei, De ziua ta, mămico, Poveste pentru mami, Colorate sunt florile toate, Mama, Trei mămici, La mulți ani de 8 Martie, Un cuvânt, E ziua ta mămico,Floricică de pe șes,Martie, Mamei, Mama, Înfloresc grădinile, Vine, vine primăvara, Primăvara, A venit primăvara, Colorate sunt florile toate, Vine primăvara, Mărțișor,Flori de primăvară, Din cireșe-mi pun cercei, Doamna florilor , Dor de primăvară, Primăvara a sosit, Ghiocelul, Ghiocelul și florile, Hai la joc, Copăcelul si Cântec de primăvară.

Colaj cu 32 cantece ‘De ziua ta, mămico’" a fost adăugat în ziua de 24 februarie 2017 și este un articol care aparține de categoria 'Cantece de 8 Martie Cantece de copii Cantece de primavara Cantece pentru mama . Se pare că "Colaj cu 32 cantece ‘De ziua ta, mămico’" este unul foarte popular din moment ce are
56 vizualizari
. Vă așteptăm cu drag să reveniți pe acest site în fiecare zi pentru a vedea ce noutăți am mai adăugat pe site. Dacă ți-a plăcut "Colaj cu 32 cantece ‘De ziua ta, mămico’", te invit să ne votezi, să lași un comentariu pe facebook sau direct pe site. Mulțumim!!!