Anuncio Movillllllllllllllll

Coloreaza cartea

70 Jugados
[social_warfare]

Dupa cum spune si numele acestui joc misiunea ta este sa-ti alegi una din cele 16 planse de colorat favorite apoi trebuie sa le colorezi cu culorile tale favorite. Acum nu mai esti nevoit sa cumperi carti de la chiscuri deoarece poti colora online. Cele 16 planse contin imagini cu: albina, para, soricel, masina, papusa, avion, elicopter, pasare, fetita, insula, minge soare si multe altele. Pentru a porni jocul trebuie sa dai click pe imaginea care vrei sa o colorezi. Foloseste mouse-ul pentru a alege imaginea si pentru a picta. Daca vrei sa printezi desenul pentru a-l pune in colectia ta foloseste optiunea din stanga jos a ecranului. Distractie placuta!

Cântecul "Coloreaza cartea" a fost adăugat în ziua de 21 iunie 2015 și este un videoclip care aparține de categoria 'Jocuri de desenat . Se pare că videoclipul "Coloreaza cartea" este unul foarte popular din moment ce are
129 vizualizari
. Vă așteptăm cu drag să reveniți pe acest site în fiecare zi pentru a vedea ce noutăți am mai adăugat pe site. Dacă ți-a plăcut "Coloreaza cartea", te invit să ne votezi, să lași un comentariu pe facebook sau direct pe site. Mulțumim!!!