Anuncio Movillllllllllllllll

Picteaza plansa cu Masha si ursul

89 Jugados
[social_warfare]

Este vacanta si mi-am propus sa adaug cat mai multe jocuri distractive de pictat si desenat asa ca va inivt inca o data pe site-ul nostru pentru a participa la lansarea celui mai nou joc numit “Picteaza plansa cu Masha si ursul”. Daca esti un fan al desenelor animate cu Masha and the bear sunt sigur ca iti va place si acest joc. Este un joc online in care misiunea ta este sa pictezi plansa asa cum doresti tu folosint toate culorile. Acest joc este foarte simplu de jucat, nu trebuie decat sa folosesti pensula si culorile. Foloseste mouse-ul pentru a alege culorile si pentru a picta. Distractie placuta!

Cântecul "Picteaza plansa cu Masha si ursul" a fost adăugat în ziua de 22 iunie 2015 și este un videoclip care aparține de categoria 'Jocuri de desenat . Se pare că videoclipul "Picteaza plansa cu Masha si ursul" este unul foarte popular din moment ce are
153 vizualizari
. Vă așteptăm cu drag să reveniți pe acest site în fiecare zi pentru a vedea ce noutăți am mai adăugat pe site. Dacă ți-a plăcut "Picteaza plansa cu Masha si ursul", te invit să ne votezi, să lași un comentariu pe facebook sau direct pe site. Mulțumim!!!