Anuncio Movillllllllllllllll

Creeaza-l pe Mos Craciun

124 Jugados
[social_warfare]

In cadrul activitatilor practice de gradinita, va recomand sa incercati sa-l creeati pe Mos Craciun.

Materiale necesare:

  1. cartoane dreptunghiulare de marimi diferite;
  2. pensula;
  3. culori de apa ;
  4. capsator ;
  5. cater ;
  6. foarfeca.

Mod de realizare:

Un dreptunghi va fi colorat în culoarea roşu, iar la cel de-al doilea puteţi folosi culoarea roz. Rulaţi cele două suluri de carton colorate şi apoi lipiţi-le între ele folosind un capsator. Cu ajutorul unui compas desenaţi un  cerc. Din acest cerc decupaţi un triunghi, apoi coloraţi cercul cu roşu (fig. 1,2,3).
1scan0001

Apropiaţi cele două capete ale cercului pentru a putea obţine o pălărie M(fig. 4).

scan0001Dintr-un carton mai mic de culoare albă, realizaţi barbă, pliând hârtia (fig. 6). Capsaţi barba pe partea roz (fig! 7). Deco raţi căciula Moşului folosindu-vă de beteală, ca în imagine (fig. 8).

scan0001

Pictaţi faţa moşului (fig. 7). Cu un cater tăiaţi de o parte şi de alta a cartonului de culoare roşie o linie de circa 2 cm (fig. 10), în acest spaţiu introduceţi două dreptunghiuri (fig. 9) care redau mâinile Moşului.

scan0001Il puteţi aşeza pe acest Moş sub bradul de Crăciun, ca ornament, în aşteptarea adevăratului Moş Crăciun (fig. 11).

scan0001Ce parere aveti? Puteri realiza asa ceva?

Cântecul "Creeaza-l pe Mos Craciun" a fost adăugat în ziua de 4 ianuarie 2014 și este un videoclip care aparține de categoria 'Fise de lucru . Se pare că videoclipul "Creeaza-l pe Mos Craciun" este unul foarte popular din moment ce are
254 vizualizari
. Vă așteptăm cu drag să reveniți pe acest site în fiecare zi pentru a vedea ce noutăți am mai adăugat pe site. Dacă ți-a plăcut "Creeaza-l pe Mos Craciun", te invit să ne votezi, să lași un comentariu pe facebook sau direct pe site. Mulțumim!!!