Creeaza-l pe Mos Craciun

  1 vizualizari


  Descriere :

  Please complete the required fields.
  Intampini probleme?


  In cadrul activitatilor practice de gradinita, va recomand sa incercati sa-l creeati pe Mos Craciun.

  Materiale necesare:

  1. cartoane dreptunghiulare de marimi diferite;
  2. pensula;
  3. culori de apa ;
  4. capsator ;
  5. cater ;
  6. foarfeca.

  Mod de realizare:

  Un dreptunghi va fi colorat în culoarea roşu, iar la cel de-al doilea puteţi folosi culoarea roz. Rulaţi cele două suluri de carton colorate şi apoi lipiţi-le între ele folosind un capsator. Cu ajutorul unui compas desenaţi un  cerc. Din acest cerc decupaţi un triunghi, apoi coloraţi cercul cu roşu (fig. 1,2,3).
  1scan0001

  Apropiaţi cele două capete ale cercului pentru a putea obţine o pălărie M(fig. 4).

  scan0001Dintr-un carton mai mic de culoare albă, realizaţi barbă, pliând hârtia (fig. 6). Capsaţi barba pe partea roz (fig! 7). Deco raţi căciula Moşului folosindu-vă de beteală, ca în imagine (fig. 8).

  scan0001

  Pictaţi faţa moşului (fig. 7). Cu un cater tăiaţi de o parte şi de alta a cartonului de culoare roşie o linie de circa 2 cm (fig. 10), în acest spaţiu introduceţi două dreptunghiuri (fig. 9) care redau mâinile Moşului.

  scan0001Il puteţi aşeza pe acest Moş sub bradul de Crăciun, ca ornament, în aşteptarea adevăratului Moş Crăciun (fig. 11).

  scan0001Ce parere aveti? Puteri realiza asa ceva?

  Detalii: Site-ul Cantecedecopii.com este un blog cu cantece dedicat tuturor copiilor, parintilor si bunicilor. Cantecul "Creeaza-l pe Mos Craciun" a fost adaugat in ziua de 4 ianuarie 2014 si este un videoclip ce apartine de categoria mult iubita de voi 'Fise de lucru . Se pare ca videoclipul "Creeaza-l pe Mos Craciun" este unul foarte popular din moment ce a fost vizionat de 1 vizualizari. Va asteptam cu drag sa reveniti pe acest site in fiecare zi pentru a vedea ce noutati am mai adaugat pe site. Daca ti-a placut "Creeaza-l pe Mos Craciun", te invit sa ne votezi, sa lasi un comentariu pe facebook sau direct pe site. Multumim!!!

  Comentarii pentru Creeaza-l pe Mos Craciun

  FACEBOOK


  PUBLICITATE