Fabula -Măgarul şi stăpânii săi de Esop

114 Sesiuni

Citeste cea mai recenta fabula , Măgarul şi stăpânii săi  adaugata azi in categoria fabule pentru copii . Pe acest site, vei gasi cele mai cautate lecturi pentru scoala.

Un măgar avea drept stăpân un agricultor. Munca la câmp i se păru grea, iar mâncarea puţină,  aşa că îi ceru lui Zeus să îi schimbe stăpânul. Zeus îi îndeplini ruga şi măgarul ajunse la un cărăuş. Poverile erau grele, drumurile lungi şi măgarului i-a fost şi mai greu. L-a rugat din nou pe Zeus să îi schimbe stăpânul. Zeus i-a spus că e ultima oară când îi îndeplineşte dorinţa. Măgarul a ajuns la un tăbăcar care îl bătea. Gemând, măgarul se gândi că a ajuns şi mai rău, la unul care îi tăbăceşte pielea şi acum şi i-o va tăbăci şi după ce va muri.

Morala: Cine e nemulţumit într-un loc, greu îşi va găsi mulţumirea în altele.

Articolul 'Fabula -Măgarul şi stăpânii săi de Esop' a fost adăugat în ziua de 7 ianuarie 2014 și este un articol care aparține de categoria 'Fabule pentru copii . Se pare că "Fabula -Măgarul şi stăpânii săi de Esop" este unul foarte popular din moment ce are 219 vizualizari. Vă așteptăm cu drag să reveniți pe acest site în fiecare zi pentru a vedea ce noutăți am mai adăugat pe site. Dacă ți-a plăcut "Fabula -Măgarul şi stăpânii săi de Esop", te invit să ne votezi, să lași un comentariu pe facebook sau direct pe site. Mulțumim!!!