Fabula -Măgarul şi stăpânii săi de Esop

  801 ori


  Descriere :

  Please complete the required fields.
  Intampini probleme?


  Citeste cea mai recenta fabula , Măgarul şi stăpânii săi  adaugata azi in categoria fabule pentru copii . Pe acest site, vei gasi cele mai cautate lecturi pentru scoala.

  Un măgar avea drept stăpân un agricultor. Munca la câmp i se păru grea, iar mâncarea puţină,  aşa că îi ceru lui Zeus să îi schimbe stăpânul. Zeus îi îndeplini ruga şi măgarul ajunse la un cărăuş. Poverile erau grele, drumurile lungi şi măgarului i-a fost şi mai greu. L-a rugat din nou pe Zeus să îi schimbe stăpânul. Zeus i-a spus că e ultima oară când îi îndeplineşte dorinţa. Măgarul a ajuns la un tăbăcar care îl bătea. Gemând, măgarul se gândi că a ajuns şi mai rău, la unul care îi tăbăceşte pielea şi acum şi i-o va tăbăci şi după ce va muri.

  Morala: Cine e nemulţumit într-un loc, greu îşi va găsi mulţumirea în altele.

  Detalii: Site-ul Cantecedecopii.com este un blog cu cantece dedicat tuturor copiilor, parintilor si bunicilor. Cantecul "Fabula -Măgarul şi stăpânii săi de Esop" a fost adaugat in ziua de 7 ianuarie 2014 si este un videoclip ce apartine de categoria mult iubita de voi 'Fabule pentru copii . Se pare ca videoclipul "Fabula -Măgarul şi stăpânii săi de Esop" este unul foarte popular din moment ce a fost vizionat de 801 ori. Va asteptam cu drag sa reveniti pe acest site in fiecare zi pentru a vedea ce noutati am mai adaugat pe site. Daca ti-a placut "Fabula -Măgarul şi stăpânii săi de Esop", te invit sa ne votezi, sa lasi un comentariu pe facebook sau direct pe site. Multumim!!!

  Comentarii pentru Fabula -Măgarul şi stăpânii săi de Esop

  FACEBOOK


  PUBLICITATE