Anuncio Movillllllllllllllll

Fabula -Gaina si randunica

81 Jugados
Please complete the required fields.


Pentru voi am adaugat fabula Gaina si randunica scrisa de Esop .

Odata, o gaina a dat peste ouale unei vipere si si le-a asezat langa propriile ei oua, clocindu-le cu o mare dragoste materna.
O randunica cu mintea agera a vazut ce se intampla se si i-a zis, „Mai oratanie prostanaca, chiar nu ii dai seama ce faci? Din ouale straine pe care le clocesti se vor ivi niste creaturi rele, ce se vor hrani numai tine , ci si din trupul fraged al puilor tai.”
Morala 1: Daca cultivi rautate, nu va dura mult pana va insfaca mari bucati din sufletul si trupul tau.

Morala 2: Raul crecut la sanul ta devine propriul tau rau.

Morala 3: Daca cresti rau un copil, acesta nu isi va duce aminte de bunatatea ta, ci de felul rau in care l-ai adus intru lume.

Cântecul "Fabula -Gaina si randunica" a fost adăugat în ziua de 19 mai 2013 și este un videoclip care aparține de categoria 'Fabule pentru copii . Se pare că videoclipul "Fabula -Gaina si randunica" este unul foarte popular din moment ce are
187 vizualizari
. Vă așteptăm cu drag să reveniți pe acest site în fiecare zi pentru a vedea ce noutăți am mai adăugat pe site. Dacă ți-a plăcut "Fabula -Gaina si randunica", te invit să ne votezi, să lași un comentariu pe facebook sau direct pe site. Mulțumim!!!