Fabula -Gaina si randunica

480 ori


Descriere :

Please complete the required fields.
Intampini probleme?


Pentru voi am adaugat fabula Gaina si randunica scrisa de Esop .

Odata, o gaina a dat peste ouale unei vipere si si le-a asezat langa propriile ei oua, clocindu-le cu o mare dragoste materna.
O randunica cu mintea agera a vazut ce se intampla se si i-a zis, „Mai oratanie prostanaca, chiar nu ii dai seama ce faci? Din ouale straine pe care le clocesti se vor ivi niste creaturi rele, ce se vor hrani numai tine , ci si din trupul fraged al puilor tai.”
Morala 1: Daca cultivi rautate, nu va dura mult pana va insfaca mari bucati din sufletul si trupul tau.

Morala 2: Raul crecut la sanul ta devine propriul tau rau.

Morala 3: Daca cresti rau un copil, acesta nu isi va duce aminte de bunatatea ta, ci de felul rau in care l-ai adus intru lume.

Detalii: Site-ul Cantecedecopii.com este un blog cu cantece dedicat tuturor copiilor, parintilor si bunicilor. Cantecul "Fabula -Gaina si randunica" a fost adaugat in ziua de 19 mai 2013 si este un videoclip ce apartine de categoria mult iubita de voi 'Fabule pentru copii . Se pare ca videoclipul "Fabula -Gaina si randunica" este unul foarte popular din moment ce a fost vizionat de 480 ori. Va asteptam cu drag sa reveniti pe acest site in fiecare zi pentru a vedea ce noutati am mai adaugat pe site. Daca ti-a placut "Fabula -Gaina si randunica", te invit sa ne votezi, sa lasi un comentariu pe facebook sau direct pe site. Multumim!!!

Comentarii pentru Fabula -Gaina si randunica

FACEBOOK


PUBLICITATE