Fabula Băiatul care cerea ajutor de Esop

  21 vizualizari


  Descriere :

  Please complete the required fields.
  Intampini probleme?


  Citeste cea mai recenta fabula , Băiatul care cerea ajutor  adaugata azi in categoria fabule pentru copii . Pe acest site, vei gasi cele mai cautate lecturi pentru scoala.

  Fabula Băiatul care cerea ajutor de Esop

  Un băiat se scălda în apele unui râu. La un moment dat nu mai putu să înoate în apele învolburate. Pe mal trecea un drumeţ. Băiatul strigă după ajutor. Drumeţul începu să îl sfătuiască să nu se mai scalde într-o  apă aşa de  furioasă. Băiatul îi spuse drumeţului întâi să îl ajute să iasă la mal, apoi îi va asculta sfaturile.

  Morala: Sfatul fără ajutor  este nefolositor.

  Detalii: Site-ul Cantecedecopii.com este un blog cu cantece dedicat tuturor copiilor, parintilor si bunicilor. Cantecul "Fabula Băiatul care cerea ajutor de Esop" a fost adaugat in ziua de 7 ianuarie 2014 si este un videoclip ce apartine de categoria mult iubita de voi 'Esop Fabule pentru copii . Se pare ca videoclipul "Fabula Băiatul care cerea ajutor de Esop" este unul foarte popular din moment ce a fost vizionat de 21 vizualizari. Va asteptam cu drag sa reveniti pe acest site in fiecare zi pentru a vedea ce noutati am mai adaugat pe site. Daca ti-a placut "Fabula Băiatul care cerea ajutor de Esop", te invit sa ne votezi, sa lasi un comentariu pe facebook sau direct pe site. Multumim!!!

  FACEBOOK


  PUBLICITATE