Anuncio Movillllllllllllllll

Fabula Băiatul care cerea ajutor de Esop

82 Jugados
[social_warfare]

Citeste cea mai recenta fabula , Băiatul care cerea ajutor  adaugata azi in categoria fabule pentru copii . Pe acest site, vei gasi cele mai cautate lecturi pentru scoala.

Fabula Băiatul care cerea ajutor de Esop

Un băiat se scălda în apele unui râu. La un moment dat nu mai putu să înoate în apele învolburate. Pe mal trecea un drumeţ. Băiatul strigă după ajutor. Drumeţul începu să îl sfătuiască să nu se mai scalde într-o  apă aşa de  furioasă. Băiatul îi spuse drumeţului întâi să îl ajute să iasă la mal, apoi îi va asculta sfaturile.

Morala: Sfatul fără ajutor  este nefolositor.

Cântecul "Fabula Băiatul care cerea ajutor de Esop" a fost adăugat în ziua de 7 ianuarie 2014 și este un videoclip care aparține de categoria 'Esop Fabule pentru copii . Se pare că videoclipul "Fabula Băiatul care cerea ajutor de Esop" este unul foarte popular din moment ce are
157 vizualizari
. Vă așteptăm cu drag să reveniți pe acest site în fiecare zi pentru a vedea ce noutăți am mai adăugat pe site. Dacă ți-a plăcut "Fabula Băiatul care cerea ajutor de Esop", te invit să ne votezi, să lași un comentariu pe facebook sau direct pe site. Mulțumim!!!