Fabula Esop si ospatul

  458 ori


  Descriere :

  Please complete the required fields.
  Intampini probleme?


  Citeste cea mai recenta fabula , Esop si ospatul   adaugata azi in categoria fabule pentru copii . Pe acest site, vei gasi cele mai cautate lecturi pentru scoala.

  Fabula Esop si ospatul de Esop
  Stăpânul îi ceru lui Esop să pregătescă pentru un ospăţ cele mai bune mâncăruri. Esop folosi pentru pregătirea  tuturor felurilor numai carne de limbă, de vită şi de păsări. Stăpânul se înfurie şi îi aminti că i-a cerut să pregătească ce e mai bun.
  Esop pregăti toate felurile tot din limbă. Furios, stăpânul îi spuse că abia zisese că limba e cel mai bun lucru. Esop răspunse că limba e şi cel mai rău lucru, căci cu ea se rostesc minciuni şi vorbe grele. Stăpânul râse, îi dădu dreptate  şi îl iertă.
  Morala :Fiecare lucru are şi părţi bune şi părţi rele.

  Detalii: Site-ul Cantecedecopii.com este un blog cu cantece dedicat tuturor copiilor, parintilor si bunicilor. Cantecul "Fabula Esop si ospatul" a fost adaugat in ziua de 7 ianuarie 2014 si este un videoclip ce apartine de categoria mult iubita de voi 'Esop Fabule pentru copii . Se pare ca videoclipul "Fabula Esop si ospatul" este unul foarte popular din moment ce a fost vizionat de 458 ori. Va asteptam cu drag sa reveniti pe acest site in fiecare zi pentru a vedea ce noutati am mai adaugat pe site. Daca ti-a placut "Fabula Esop si ospatul", te invit sa ne votezi, sa lasi un comentariu pe facebook sau direct pe site. Multumim!!!

  Comentarii pentru Fabula Esop si ospatul

  FACEBOOK


  PUBLICITATE