Anuncio Movillllllllllllllll

Fabula Esop si ospatul

88 Jugados
[social_warfare]

Citeste cea mai recenta fabula , Esop si ospatul   adaugata azi in categoria fabule pentru copii . Pe acest site, vei gasi cele mai cautate lecturi pentru scoala.

Fabula Esop si ospatul de Esop
Stăpânul îi ceru lui Esop să pregătescă pentru un ospăţ cele mai bune mâncăruri. Esop folosi pentru pregătirea  tuturor felurilor numai carne de limbă, de vită şi de păsări. Stăpânul se înfurie şi îi aminti că i-a cerut să pregătească ce e mai bun.
Esop pregăti toate felurile tot din limbă. Furios, stăpânul îi spuse că abia zisese că limba e cel mai bun lucru. Esop răspunse că limba e şi cel mai rău lucru, căci cu ea se rostesc minciuni şi vorbe grele. Stăpânul râse, îi dădu dreptate  şi îl iertă.
Morala :Fiecare lucru are şi părţi bune şi părţi rele.

Cântecul "Fabula Esop si ospatul" a fost adăugat în ziua de 7 ianuarie 2014 și este un videoclip care aparține de categoria 'Esop Fabule pentru copii . Se pare că videoclipul "Fabula Esop si ospatul" este unul foarte popular din moment ce are
165 vizualizari
. Vă așteptăm cu drag să reveniți pe acest site în fiecare zi pentru a vedea ce noutăți am mai adăugat pe site. Dacă ți-a plăcut "Fabula Esop si ospatul", te invit să ne votezi, să lași un comentariu pe facebook sau direct pe site. Mulțumim!!!