Anuncio Movillllllllllllllll

Nazdravaniile lui Nastratin Hogea-Nastratin Hogea si misterele universului

91 Jugados
[social_warfare]

Intr-o zi toropitoare de vara , satenii se adunasera la umbra si se apucasera sa discute despre lucruri importante , filozofice , legate de misterele universului.Pentru ca palavragelile lor nu ajungeau la nici o concluzie , s-au hotarat sa apeleze la intelepciunea lui Nastratin Hogea.

“Efendi Hogea’ , i-au zis ei , “esti un om invatat , asa ca poate reusesti sa ne lamuresti asupra unui lucru complicat. Unde este centrul pamantului ?”

Nastratin Hogea a ascultat fara sa clipeasca si apoi le-a raspuns : “Centrul pamantului este chiar sub piciorul stang din fata al magarului meu .”

“Efendi Hogea,” au protestat satenii , ” nu se poate sa fie asa !”

Daca nu ma credeti,” le-a zis Nastratin Hogea , “n-aveti decat sa va apucati sa masurati.Cand terminati , chemati-ma si pe mine”.

Cântecul "Nazdravaniile lui Nastratin Hogea-Nastratin Hogea si misterele universului" a fost adăugat în ziua de 12 decembrie 2013 și este un videoclip care aparține de categoria 'Povesti si basme de copii . Se pare că videoclipul "Nazdravaniile lui Nastratin Hogea-Nastratin Hogea si misterele universului" este unul foarte popular din moment ce are
189 vizualizari
. Vă așteptăm cu drag să reveniți pe acest site în fiecare zi pentru a vedea ce noutăți am mai adăugat pe site. Dacă ți-a plăcut "Nazdravaniile lui Nastratin Hogea-Nastratin Hogea si misterele universului", te invit să ne votezi, să lași un comentariu pe facebook sau direct pe site. Mulțumim!!!