Nazdravaniile lui Nastratin Hogea-Nastratin Hogea si misterele universului

303 ori


Descriere :

Please complete the required fields.
Intampini probleme?


Intr-o zi toropitoare de vara , satenii se adunasera la umbra si se apucasera sa discute despre lucruri importante , filozofice , legate de misterele universului.Pentru ca palavragelile lor nu ajungeau la nici o concluzie , s-au hotarat sa apeleze la intelepciunea lui Nastratin Hogea.

“Efendi Hogea’ , i-au zis ei , “esti un om invatat , asa ca poate reusesti sa ne lamuresti asupra unui lucru complicat. Unde este centrul pamantului ?”

Nastratin Hogea a ascultat fara sa clipeasca si apoi le-a raspuns : “Centrul pamantului este chiar sub piciorul stang din fata al magarului meu .”

“Efendi Hogea,” au protestat satenii , ” nu se poate sa fie asa !”

Daca nu ma credeti,” le-a zis Nastratin Hogea , “n-aveti decat sa va apucati sa masurati.Cand terminati , chemati-ma si pe mine”.

Detalii: Site-ul Cantecedecopii.com este un blog cu cantece dedicat tuturor copiilor, parintilor si bunicilor. Cantecul "Nazdravaniile lui Nastratin Hogea-Nastratin Hogea si misterele universului" a fost adaugat in ziua de 12 decembrie 2013 si este un videoclip ce apartine de categoria mult iubita de voi 'Povesti si basme de copii . Se pare ca videoclipul "Nazdravaniile lui Nastratin Hogea-Nastratin Hogea si misterele universului" este unul foarte popular din moment ce a fost vizionat de 303 ori. Va asteptam cu drag sa reveniti pe acest site in fiecare zi pentru a vedea ce noutati am mai adaugat pe site. Daca ti-a placut "Nazdravaniile lui Nastratin Hogea-Nastratin Hogea si misterele universului", te invit sa ne votezi, sa lasi un comentariu pe facebook sau direct pe site. Multumim!!!

Pentru a viziona videoclipul "Nazdravaniile lui Nastratin Hogea-Nastratin Hogea si misterele universului" trebuie instalate :

Instalar Adobe Flash Player   Instalar Adobe Shockwave  

Comentarii pentru Nazdravaniile lui Nastratin Hogea-Nastratin Hogea si misterele universului

FACEBOOK


PUBLICITATE