Povestea puiului de arici

  1 vizualizari


  Descriere :

  Please complete the required fields.
  Intampini probleme?


  Continui seria de povesti animate cu ‘Povestea puiului de arici’. Autorul acestei minunate povesti este Lucia Muntean. Vizionare placuta!

  Neştiind la ce îi folosesc ţepişorii, un pui de arici hotărăşte să caute răspunsul mergând în pădure. Era sigur că şi celelalte animăluţe seamănă cu el.

  Prima dată se întâlneşte cu un iepure. Îl întreabă:

  – Tu nu ai ţepişori ?

  – Nu, eu am o blană moale şi pufoasă şi picioare mari care mă ajută la alergat.

  Supărat, ariciul şi-ar fi dorit să fi avut şi el blăniţă şi picioruşe ca ale iepuraşului în loc de ţepişorii care nu-l ajută la nimic.

  Mergând mai departe, se întâlneşte cu o broască. Îi puse aceeaşi întrebare. Ea îi răspunde că nu are ţepi, dar are o piele verde şi lucioasă şi picioare care o ajută să înoate. Ariciul devine şi mai supărat.

  Când i-a apărut în cale o vrabie, a aflat că nici ea nu are ţepişori, ci nişte aripioare care o ajută să zboare.

  Necăjit că el nu poate zbura, porni mai departe. În cale îi apărură nişte copii şi un câine alb, cu pete cafenii. Curioşi, aceştia se apropiară de el, dorind să-l vadă mai bine, iar căţelul îl atinse cu boticul. În acel moment ariciul se făcu ghem.

  Aşa a aflat că, atunci când este în pericol, ţepişorii îl apără. Tot ei îl ajută să se rostogolească, iar asta i s-a părut foarte distractiv.

  Detalii: Site-ul Cantecedecopii.com este un blog cu cantece dedicat tuturor copiilor, parintilor si bunicilor. Cantecul "Povestea puiului de arici" a fost adaugat in ziua de 9 noiembrie 2019 si este un videoclip ce apartine de categoria mult iubita de voi 'Povesti si basme de copii . Se pare ca videoclipul "Povestea puiului de arici" este unul foarte popular din moment ce a fost vizionat de 1 vizualizari. Va asteptam cu drag sa reveniti pe acest site in fiecare zi pentru a vedea ce noutati am mai adaugat pe site. Daca ti-a placut "Povestea puiului de arici", te invit sa ne votezi, sa lasi un comentariu pe facebook sau direct pe site. Multumim!!!

  Comentarii pentru Povestea puiului de arici

  FACEBOOK


  PUBLICITATE