Povestea Salcia Plangatoare

90 Sesiuni

In categoria de povesti de paste pentru  copii , ve-ti putea citi si viziona o fascinanta poveste cu Isus, numita Salcia Plangatoare.  Lectura si vizonare  placuta.

A fost odată un copac mân­dru, care îşi înălţa cu tru­fie ramurile spre cer.

După ce Pilat chemă pe Isus la judecată şi-l ascultă, fără să-i găsească vină, el îl dădu pe mâna ostaşilor, care îl schingiuiră.

Oştenii se duseră în grădină ca să-şi caute nuiele şi numaidecât îşi puseră ochii pe ramurile zvelte ale sălciei, care stătea în mijlocul grădinii şi din care rupseră o mulţime.

Salcia nu bănuia la ce aveau să slujească ramurile sale. Dar văzu îndată cum Isus fu adus acolo. Oştenii cruzi îi smulseră haina, îl legară de un copac şi-l loviră cu nuielele până ce ţâşni gele.

Isus îndură toate chinurile fără ca din gura lui să iasă o vorbă de jelire. Dar salcia fu cuprinsă de o durere adâncă, îi era ruşine că-şi oferise ramurile pentru un lucru atât de rău şi nu mai îndrăznea să-şi întindă ramurile către cerul albas­tru; jelind, ea îşi aplecă frunzele şi ramurile la pământ.

Oamenii începură de atunci să planteze salcia pe morminte. Şi aşa se făcu, dintr-o mândreţe de copac, salcia aplecată şi plângătoare.

Articolul 'Povestea Salcia Plangatoare' a fost adăugat în ziua de 31 martie 2014 și este un articol care aparține de categoria 'Povesti si basme de copii . Se pare că "Povestea Salcia Plangatoare" este unul foarte popular din moment ce are 158 vizualizari. Vă așteptăm cu drag să reveniți pe acest site în fiecare zi pentru a vedea ce noutăți am mai adăugat pe site. Dacă ți-a plăcut "Povestea Salcia Plangatoare", te invit să ne votezi, să lași un comentariu pe facebook sau direct pe site. Mulțumim!!!