Povestea Salcia Plangatoare

  39 vizualizari


  Descriere :

  Please complete the required fields.
  Intampini probleme?


  In categoria de povesti de paste pentru  copii , ve-ti putea citi si viziona o fascinanta poveste cu Isus, numita Salcia Plangatoare.  Lectura si vizonare  placuta.

  A fost odată un copac mân­dru, care îşi înălţa cu tru­fie ramurile spre cer.

  După ce Pilat chemă pe Isus la judecată şi-l ascultă, fără să-i găsească vină, el îl dădu pe mâna ostaşilor, care îl schingiuiră.

  Oştenii se duseră în grădină ca să-şi caute nuiele şi numaidecât îşi puseră ochii pe ramurile zvelte ale sălciei, care stătea în mijlocul grădinii şi din care rupseră o mulţime.

  Salcia nu bănuia la ce aveau să slujească ramurile sale. Dar văzu îndată cum Isus fu adus acolo. Oştenii cruzi îi smulseră haina, îl legară de un copac şi-l loviră cu nuielele până ce ţâşni gele.

  Isus îndură toate chinurile fără ca din gura lui să iasă o vorbă de jelire. Dar salcia fu cuprinsă de o durere adâncă, îi era ruşine că-şi oferise ramurile pentru un lucru atât de rău şi nu mai îndrăznea să-şi întindă ramurile către cerul albas­tru; jelind, ea îşi aplecă frunzele şi ramurile la pământ.

  Oamenii începură de atunci să planteze salcia pe morminte. Şi aşa se făcu, dintr-o mândreţe de copac, salcia aplecată şi plângătoare.

  Detalii: Site-ul Cantecedecopii.com este un blog cu cantece dedicat tuturor copiilor, parintilor si bunicilor. Cantecul "Povestea Salcia Plangatoare" a fost adaugat in ziua de 31 martie 2014 si este un videoclip ce apartine de categoria mult iubita de voi 'Povesti si basme de copii . Se pare ca videoclipul "Povestea Salcia Plangatoare" este unul foarte popular din moment ce a fost vizionat de 39 vizualizari. Va asteptam cu drag sa reveniti pe acest site in fiecare zi pentru a vedea ce noutati am mai adaugat pe site. Daca ti-a placut "Povestea Salcia Plangatoare", te invit sa ne votezi, sa lasi un comentariu pe facebook sau direct pe site. Multumim!!!

  FACEBOOK


  PUBLICITATE