12 Cântece cu Moș Nicolae

26 Sesiuni

Daca iti plac cantecele cu tematica de Mos Nicolae sau sarbatori de iarna atunci te invit sa vizionezi online un colaj care contine 12 dintre cele mai cunoscute cantece Moș Nicolae. Videoclipurile vin in format animat si includ versurile. Cantecele care pot fi vizionate in acest colaj sunt: Moș Nicolae, A, a, a, a venit iarna, da, Căciula, mănușile și fularul, Prima zăpadă, Vine Moș Nicolae, Dansul fulgilor de nea, Vine iarna, Seara de iarnă, Joaca, Hai la joacă afară, Lăbuș de pluș vrea pe derdeluș si Eu și-un fulgușor de nea. Vizionare placuta!!!

12 Cântece cu Moș Nicolae" a fost adăugat în ziua de 29 noiembrie 2017 și este un articol care aparține de categoria 'Cantece de copii Cantece de iarna Colaje Cantece . Se pare că "12 Cântece cu Moș Nicolae" este unul foarte popular din moment ce are
97 vizualizari
. Vă așteptăm cu drag să reveniți pe acest site în fiecare zi pentru a vedea ce noutăți am mai adăugat pe site. Dacă ți-a plăcut "12 Cântece cu Moș Nicolae", te invit să ne votezi, să lași un comentariu pe facebook sau direct pe site. Mulțumim!!!