Anuncio Movillllllllllllllll

Colaj Cantece de Primavara

126 Jugados
[social_warfare]

Descopera magia primaverii cu cel mai nou colaj cu cantece de primavara adaugat azi pe acest portal. Colajul contine 30 cantece de primavara cu tematica de Martisor, insecte si flori de primavara. Cantecele care pot fi ascultate sunt: Ghiocelul și buburuza, Colorate sunt florile toate, Flori de primăvară, Mărțișor, A venit primăvara, Vine, vine primăvara (2018), Hai la joc, Mamei, Înfloresc grădinile, Mama, De ziua ta, mămico, Dor de primăvară, Primăvara, Doamna florilor, Vine primăvara, E ziua ta, mămico, Ghiocelul, Primăvara a sosit , Ghiocelul și florile, Floricică de pe șes, Flori pentru mama, Cântec de primăvară, 8 Martie, Un cuvânt , Poveste pentru mami, Copăcelul, La mulți ani de 8 Martie, Ziua mamei, Mama si Trei… mămici.

Cântecul "Colaj Cantece de Primavara" a fost adăugat în ziua de 2 martie 2018 și este un videoclip care aparține de categoria 'Cântece de 8 Martie, ziua Mamei Cântece de copii Cântece de Primăvară Cântece despre natură . Se pare că videoclipul "Colaj Cantece de Primavara" este unul foarte popular din moment ce are
260 vizualizari
. Vă așteptăm cu drag să reveniți pe acest site în fiecare zi pentru a vedea ce noutăți am mai adăugat pe site. Dacă ți-a plăcut "Colaj Cantece de Primavara", te invit să ne votezi, să lași un comentariu pe facebook sau direct pe site. Mulțumim!!!