Cântece de leagăn (3 ore fără publicitate)

48 Sesiuni

In colectia noastra de cantece de leagan pentru copii a fost adaugat un colaj cu trei ore de muzica fara publicitate. Acesta colectie de cantece de leagan contine urmatoarele 15 videoclipuri animate cu versuri: Cântec de leagăn pentru păpușă ,Strălucește, mică stea, Cântec de leagăn TraLaLa, Cea mai scumpă, Dormi nani, dormi puișor, Cântecel de leagăn, Nani, nani puișor, Cântec de leagăn Brahms, Strălucește, mică stea, Lin dormim, Cântec de leagăn din folclor, Are mama o fetiță, Hai odor, Dragul mamei, Puișorsi Dormi, copile.

Cântecul "Cântece de leagăn (3 ore fără publicitate)" a fost adăugat în ziua de 24 mai 2017 și este un videoclip care aparține de categoria 'Cantece de adormit . Se pare că videoclipul "Cântece de leagăn (3 ore fără publicitate)" este unul foarte popular din moment ce are
79 vizualizari
. Vă așteptăm cu drag să reveniți pe acest site în fiecare zi pentru a vedea ce noutăți am mai adăugat pe site. Dacă ți-a plăcut "Cântece de leagăn (3 ore fără publicitate)", te invit să ne votezi, să lași un comentariu pe facebook sau direct pe site. Mulțumim!!!