Colaj cu 30 cantece animate -Vine, vine primăvara – 60 minute

  638 ori


  Descriere :

  Please complete the required fields.
  Intampini probleme?


  Echipa noastra administrativa a pregatit azi un nou colaj de cantece animate de primavara cu versuri incluse. Acum poti asculta 60 minute de muzica de primavara fara intrerupere. Colajul include cantecele:
  Vine, vine primăvara, Primăvara, A venit primăvara,Colorate sunt florile toate, Vine primăvara, Mărțișor , Flori de primăvară,Din cireșe-mi pun cercei, Doamna florilor, Dor de primăvară, Primăvara a sosit, Ghiocelul,Ghiocelul și florile, Hai la joc, Copăcelul, Floricică de pe șes, Cântec de primăvară, Înfloresc grădinile, De ziua ta mămico, Poveste pentru mami, Mama,Trei mămici, La mulți ani de 8 Martie , Un cuvânt, Flori pentru mama, E ziua ta mămico, 8Martie,Mamei, Ziua mamei si Mama.

  Detalii: Site-ul Cantecedecopii.com este un blog cu cantece dedicat tuturor copiilor, parintilor si bunicilor. Cantecul "Colaj cu 30 cantece animate -Vine, vine primăvara – 60 minute" a fost adaugat in ziua de 21 februarie 2017 si este un videoclip ce apartine de categoria mult iubita de voi 'Cantece de 8 Martie Cantece de copii Cantece de primavara Cantece despre animale Cantece despre flori Cantece despre insecte Cantece pentru mama . Se pare ca videoclipul "Colaj cu 30 cantece animate -Vine, vine primăvara – 60 minute" este unul foarte popular din moment ce a fost vizionat de 638 ori. Va asteptam cu drag sa reveniti pe acest site in fiecare zi pentru a vedea ce noutati am mai adaugat pe site. Daca ti-a placut "Colaj cu 30 cantece animate -Vine, vine primăvara – 60 minute", te invit sa ne votezi, sa lasi un comentariu pe facebook sau direct pe site. Multumim!!!

  Comentarii pentru Colaj cu 30 cantece animate -Vine, vine primăvara – 60 minute

  FACEBOOK


  PUBLICITATE