Anuncio Movillllllllllllllll

Colaj cu 30 cantece animate -Vine, vine primăvara – 60 minute

99 Jugados
[social_warfare]

Echipa noastra administrativa a pregatit azi un nou colaj de cantece animate de primavara cu versuri incluse. Acum poti asculta 60 minute de muzica de primavara fara intrerupere. Colajul include cantecele:
Vine, vine primăvara, Primăvara, A venit primăvara,Colorate sunt florile toate, Vine primăvara, Mărțișor , Flori de primăvară,Din cireșe-mi pun cercei, Doamna florilor, Dor de primăvară, Primăvara a sosit, Ghiocelul,Ghiocelul și florile, Hai la joc, Copăcelul, Floricică de pe șes, Cântec de primăvară, Înfloresc grădinile, De ziua ta mămico, Poveste pentru mami, Mama,Trei mămici, La mulți ani de 8 Martie , Un cuvânt, Flori pentru mama, E ziua ta mămico, 8Martie,Mamei, Ziua mamei si Mama.

Cântecul "Colaj cu 30 cantece animate -Vine, vine primăvara – 60 minute" a fost adăugat în ziua de 21 februarie 2017 și este un videoclip care aparține de categoria 'Cântece de 8 Martie, ziua Mamei Cântece de copii Cântece de Primăvară Cântece despre Animale Cântece despre Flori Cântece despre Insecte Cantece pentru mama . Se pare că videoclipul "Colaj cu 30 cantece animate -Vine, vine primăvara – 60 minute" este unul foarte popular din moment ce are
204 vizualizari
. Vă așteptăm cu drag să reveniți pe acest site în fiecare zi pentru a vedea ce noutăți am mai adăugat pe site. Dacă ți-a plăcut "Colaj cu 30 cantece animate -Vine, vine primăvara – 60 minute", te invit să ne votezi, să lași un comentariu pe facebook sau direct pe site. Mulțumim!!!