Anuncio Movillllllllllllllll

Colaj Urari de Paști

81 Jugados
[social_warfare]

Daca doresti sa asculti cea mai frumoasa coloectie de cantece de Pasti atunci te invit sa vizionezi acest colaj cu urari de Pasti care contine cantece precum Iepuraș coconaș 3D, Ce ne-aduce iepurașul, Copăcelul, Doamna florilor, Flori de primăvară, Oac, oac, diri-diri-dam 3D, Hai la joc, Un motan cât un pisoi 3D , Mica floare, Din cireșe-mi pun cercei, Vine, vine primăvara , Colorate sunt florile toate, Cele mai frumoase flori, Înfloresc grădinile, Ghiocelul , Elefantul Cici 3D, Primăvara a sosit, Flori pentru mama, 10 Degețele 3D, Alunelu, alunelu hai la joc, Are mama o fetiță 3D, Ghiocelul și florile, Primăvara, Vine primăvara, Floricică de pe șes, Stâng și drept, Dor de primăvară, Cântec de primăvară si A venit primăvara.

Cântecul "Colaj Urari de Paști" a fost adăugat în ziua de 6 aprilie 2018 și este un videoclip care aparține de categoria 'Cântece de copii Cântece de Paște Colaje Cantece . Se pare că videoclipul "Colaj Urari de Paști" este unul foarte popular din moment ce are
147 vizualizari
. Vă așteptăm cu drag să reveniți pe acest site în fiecare zi pentru a vedea ce noutăți am mai adăugat pe site. Dacă ți-a plăcut "Colaj Urari de Paști", te invit să ne votezi, să lași un comentariu pe facebook sau direct pe site. Mulțumim!!!