Daruri -Jocuri didactice

  2 vizualizari


  Descriere :

  Please complete the required fields.
  Intampini probleme?


  Jocul Daruri  va da tinerilor ocazia să spună părerea lor cu privire la ceilalţi, dar, totodată, şi să afle cum anume sunt văzuţi de către ceilalţi. Este un joc care stimulează cunoaşterea reciprocă şi dezvoltă relaţiile.

  Descriere:

  1. Formaţi un cerc.
  2. Dă membrilor grupului cinci minute să se gândească la felul în care vor răspunde întrebării următoare: „Dacă i-ai da fiecărei persoane din grup un cadou (fără să te gândeşti la posibilităţile tale actuale), care ar fi cadoul pe care i l-ai da?” De exemplu: „Din pricina spiritului tău aventuros, aş dori să-ţi dau un set de aripi de vultur, pentru ca să aspiri spre noi aventuri.” Sau „pentru că îţi place să călătoreşti, aş dori să-ţi dau un bilet de avion cu distanţă nelimitată aşa încât să poţi călători unde şi când doreşti”. Sau „pentru că îţi place să te rogi, eu doresc să-ţi dau un stejar mare şi umbros sub care să poţi sta să te rogi.”
  3. Mergi în jurul cercului şi întreabă fiecare persoană ce cadou doreşte el sau ea să dea fiecărei persoane şi de ce a ales acest cadou.

  Variantă:

  1. Foloseşte acest exerciţiu pentru a da daruri imaginare unei persoane când îşi serbează ziua de naştere.
  2. Fiecare trebuie să caute prin cameră un simbol al darului imaginativ. De exemplu, o hartă ar putea fi un dar al unei călători de lungă durată.

  Detalii: Site-ul Cantecedecopii.com este un blog cu cantece dedicat tuturor copiilor, parintilor si bunicilor. Cantecul "Daruri -Jocuri didactice" a fost adaugat in ziua de 8 martie 2014 si este un videoclip ce apartine de categoria mult iubita de voi 'Jocuri didactice . Se pare ca videoclipul "Daruri -Jocuri didactice" este unul foarte popular din moment ce a fost vizionat de 2 vizualizari. Va asteptam cu drag sa reveniti pe acest site in fiecare zi pentru a vedea ce noutati am mai adaugat pe site. Daca ti-a placut "Daruri -Jocuri didactice", te invit sa ne votezi, sa lasi un comentariu pe facebook sau direct pe site. Multumim!!!

  Comentarii pentru Daruri -Jocuri didactice

  FACEBOOK


  PUBLICITATE