Anuncio Movillllllllllllllll

Protejeaza-l pe presedinte -jocuri didactice

124 Jugados
[social_warfare]

Materiale necesare – o sală suficient de mare, o minge de plastic.

Cere tinerilor să formeze un cerc mare, fără a lăsa goluri între ei. Doi voluntari vor sta în mijloc. Unul dintre ei este preşedintele, iar celălalt este bodyguard-ul lui. Preşedintele va sta exact în mijlocul cercului, iar bodyguard-ul va căuta să îl apere de mingea aruncată de către cei din cerc. El trebuie să facă tot ce îi stă în putinţă pentru ca preşedintele să nu fie lovit. Preşedintele nu are voie să se ferească. Cei din cerc pot pasa mingea între ei, o pot arunca peste cei doi în partea cealaltă a cercului pentru a deruta, etc. În momentul în care preşedintele este lovit, cel care a reuşit să îl lovească devine bodyguard, fostul bodyguard devine preşedinte, iar fostul preşedinte ia locul celui care l-a lovit. Ideea este că, pentru câteva momente, noul preşedinte va fi neprotejat, aşa că noul bodyguard va trebui să intre foarte repede în mijlocul cercului pentru a îl proteja pe acesta.

Jocul trebuie încheiat înainte ca tinerii să se plictisească.

Cântecul "Protejeaza-l pe presedinte -jocuri didactice" a fost adăugat în ziua de 8 martie 2014 și este un videoclip care aparține de categoria 'Jocuri didactice . Se pare că videoclipul "Protejeaza-l pe presedinte -jocuri didactice" este unul foarte popular din moment ce are
217 vizualizari
. Vă așteptăm cu drag să reveniți pe acest site în fiecare zi pentru a vedea ce noutăți am mai adăugat pe site. Dacă ți-a plăcut "Protejeaza-l pe presedinte -jocuri didactice", te invit să ne votezi, să lași un comentariu pe facebook sau direct pe site. Mulțumim!!!