Anuncio Movillllllllllllllll

Legenda Zapezii si a ghiocelului

115 Jugados
Please complete the required fields.


Pentru cei care nu cunosc Legenda Zapezii si a ghiocelului, am adaugat azi pentru voi ,cea mai frumoasa legenda.Acum cateva zile am postat si legenda bradului pe care o veti putea citi , tot pe acest site.  Urmariti si un material video.

Cand Dumnezeu a facut toate cele cate sunt pe pamant, le-a daruit fiecaruia cate o culoare. Cand a facut zapada, Dumnezeu i-a zis:
“Pentru ca tu umbli peste tot, sa-ti cauti singura si sa-ti alegi culoarea ce-ti place”.
Mai intai foarte bucuroasa ca are libertatea de a alege, zapada s-a dus la iarba:
“Da-mi si mie din culoarea ta verde atat de frumoasa!”. Dar iarba a refuzat-o.
S-a dus atunci mai departe si a rugat un trandafir sa-i dea culoarea rosie, vioreaua sa-i dea culoarea albastruie, floarea-soarelui sa-i dea culoarea galbena. Nici una nu asculta rugamintea zapezii si nu vroiau sa-si imparta culoarea cu ea.

legenda zapezii si a ghiocelului
Trista si amarata, Zapada ajunge in dreptul ghiocelului, caruia ii spune si lui necazul:
“Nimeni nu vrea sa-mi dea culoarea sa. Toate ma alunga si-si bat joc de mine!”
Induiosat de soarta Zapezii, ghiocelul i-a spus:
“Daca-ti place culoarea mea alba, eu o impart bucuros cu tine”. Zapada primi cu multumire darul ghiocelului.
De atunci, ea poarta vesmantul alb ca al ghiocelului. Drept recunostinta, zapada il lasa sa-si scoata capsorul afara de cum incepe sa se arate primavara. Il apara de frig si il ajuta sa fie cel mai iubit vestitor al primaverii.

Cântecul "Legenda Zapezii si a ghiocelului" a fost adăugat în ziua de 10 decembrie 2013 și este un videoclip care aparține de categoria 'Legende pentru copii . Se pare că videoclipul "Legenda Zapezii si a ghiocelului" este unul foarte popular din moment ce are
209 vizualizari
. Vă așteptăm cu drag să reveniți pe acest site în fiecare zi pentru a vedea ce noutăți am mai adăugat pe site. Dacă ți-a plăcut "Legenda Zapezii si a ghiocelului", te invit să ne votezi, să lași un comentariu pe facebook sau direct pe site. Mulțumim!!!