Legenda Zapezii si a ghiocelului

  1 vizualizari


  Descriere :

  Please complete the required fields.
  Intampini probleme?


  Pentru cei care nu cunosc Legenda Zapezii si a ghiocelului, am adaugat azi pentru voi ,cea mai frumoasa legenda.Acum cateva zile am postat si legenda bradului pe care o veti putea citi , tot pe acest site.  Urmariti si un material video.

  Cand Dumnezeu a facut toate cele cate sunt pe pamant, le-a daruit fiecaruia cate o culoare. Cand a facut zapada, Dumnezeu i-a zis:
  “Pentru ca tu umbli peste tot, sa-ti cauti singura si sa-ti alegi culoarea ce-ti place”.
  Mai intai foarte bucuroasa ca are libertatea de a alege, zapada s-a dus la iarba:
  “Da-mi si mie din culoarea ta verde atat de frumoasa!”. Dar iarba a refuzat-o.
  S-a dus atunci mai departe si a rugat un trandafir sa-i dea culoarea rosie, vioreaua sa-i dea culoarea albastruie, floarea-soarelui sa-i dea culoarea galbena. Nici una nu asculta rugamintea zapezii si nu vroiau sa-si imparta culoarea cu ea.

  legenda zapezii si a ghiocelului
  Trista si amarata, Zapada ajunge in dreptul ghiocelului, caruia ii spune si lui necazul:
  “Nimeni nu vrea sa-mi dea culoarea sa. Toate ma alunga si-si bat joc de mine!”
  Induiosat de soarta Zapezii, ghiocelul i-a spus:
  “Daca-ti place culoarea mea alba, eu o impart bucuros cu tine”. Zapada primi cu multumire darul ghiocelului.
  De atunci, ea poarta vesmantul alb ca al ghiocelului. Drept recunostinta, zapada il lasa sa-si scoata capsorul afara de cum incepe sa se arate primavara. Il apara de frig si il ajuta sa fie cel mai iubit vestitor al primaverii.

  Detalii: Site-ul Cantecedecopii.com este un blog cu cantece dedicat tuturor copiilor, parintilor si bunicilor. Cantecul "Legenda Zapezii si a ghiocelului" a fost adaugat in ziua de 10 decembrie 2013 si este un videoclip ce apartine de categoria mult iubita de voi 'Legende pentru copii . Se pare ca videoclipul "Legenda Zapezii si a ghiocelului" este unul foarte popular din moment ce a fost vizionat de 1 vizualizari. Va asteptam cu drag sa reveniti pe acest site in fiecare zi pentru a vedea ce noutati am mai adaugat pe site. Daca ti-a placut "Legenda Zapezii si a ghiocelului", te invit sa ne votezi, sa lasi un comentariu pe facebook sau direct pe site. Multumim!!!

  Comentarii pentru Legenda Zapezii si a ghiocelului

  FACEBOOK


  PUBLICITATE