Anuncio Movillllllllllllllll

Examenul de matematica

153 Jugados
[social_warfare]

Azi este o zi importanta pentru Raspunzel deoarece ea trebuie sa sustina un examen greu la matematica si are nevoie de ajutorul tau pentru a reusi sa obtina o nota maxima la matematica. Examenul de matematica este un joc simplu de matematica unde misiunea ta este sa rezolvi exercitiile cat mai repede. Timpul este limitat deci trebuie sa gandesti foarte repede. In partea din dreapta a ecranului este situat exercitiul ce contine trei raspunsuri. Tu trebuie sa alegi raspunsul corect. Pentru fiecare raspuns corect vei primi 10 puncte. Multa bafta!

Cântecul "Examenul de matematica" a fost adăugat în ziua de 5 august 2015 și este un videoclip care aparține de categoria 'Jocuri Matematice . Se pare că videoclipul "Examenul de matematica" este unul foarte popular din moment ce are
409 vizualizari
. Vă așteptăm cu drag să reveniți pe acest site în fiecare zi pentru a vedea ce noutăți am mai adăugat pe site. Dacă ți-a plăcut "Examenul de matematica", te invit să ne votezi, să lași un comentariu pe facebook sau direct pe site. Mulțumim!!!