Anuncio Movillllllllllllllll

Rezolva adunarile si scaderile (clasele 1-2)

108 Jugados
[social_warfare]

Va prezint azi un alt joc html5 cu adunari si scaderi pentru elevii claselor 1-2. Este un joc simplu in care tu ai ca obiectiv sa raspunzi corect in 5 secunde daca rezultatul exercitiului este corect. Pentru a raspunde corect aveti doua optiuni in partea de jos a jocului. Daca raspunsul este corect apasa butonul cu bivfa verde iar daca rezultatul nu este corect trebuie sa alegi butonul X rosu. Tu la ce nivel ai ajuns? Sharuieste rezultatul pe pagina noastra de facebook. Mult noroc!

Cântecul "Rezolva adunarile si scaderile (clasele 1-2)" a fost adăugat în ziua de 26 mai 2015 și este un videoclip care aparține de categoria 'Jocuri Matematice . Se pare că videoclipul "Rezolva adunarile si scaderile (clasele 1-2)" este unul foarte popular din moment ce are
260 vizualizari
. Vă așteptăm cu drag să reveniți pe acest site în fiecare zi pentru a vedea ce noutăți am mai adăugat pe site. Dacă ți-a plăcut "Rezolva adunarile si scaderile (clasele 1-2)", te invit să ne votezi, să lași un comentariu pe facebook sau direct pe site. Mulțumim!!!