Anuncio Movillllllllllllllll

Pou test la matematica

104 Jugados
[social_warfare]

Stiu ca toti copii sunt in vacanta si majoritatea vor sa se distreze, nu sa faca exercitii la matematica dar azi, vreau sa va invit la un joc interesant dedicat tuturor copiilor inteligenti. Jocul se numeste Pou test la matematica si este un joc in care, obiectivul tau este sa rezolvi in 15 secunde fiecare test prezentat in joc. Pentru a bifa raspunsul corect , foloseste butonul TRUE sau daca raspunsul este fals  atunci foloseste butonul FALSE. Pou test la matematica nu este un joc greu daca esti atent si  te concentrezi asupra jocului. Cei care au rezolvat testul , va astept cu comentarii aici sau pe facebook. Spor!

Cântecul "Pou test la matematica" a fost adăugat în ziua de 23 iulie 2014 și este un videoclip care aparține de categoria 'Jocuri Matematice . Se pare că videoclipul "Pou test la matematica" este unul foarte popular din moment ce are
265 vizualizari
. Vă așteptăm cu drag să reveniți pe acest site în fiecare zi pentru a vedea ce noutăți am mai adăugat pe site. Dacă ți-a plăcut "Pou test la matematica", te invit să ne votezi, să lași un comentariu pe facebook sau direct pe site. Mulțumim!!!