Anuncio Movillllllllllllllll

Joc cu adunari clasele 1-4

120 Jugados
[social_warfare]

Am publicat azi pentru cei mici cel mai revolutionar joc cu adunari creat pe platforma html5 ce poate fi jucat pe orice tableta telefon sau android. Chiar daca este realizat in engleza acest joc poate fi jucat si de cei care nu cunosc engleza deoarece meniul este foarte simplu iar regulile sunt foarte facile. Pe tabla de joc sunt aranjate 64 de numere iar misiunea ta este sa urmaresti ce numar se afla in coltul din stanga sus pentru a rezolva exercitiul. Pentru a intelege mai bine va voi da un exemplu. Daca in coltul din stanga este numarul 14, tu trebuie sa alegi din toate numerele afisate doua numere care adunate sa rezulte numarul din stanga sus. Asta inseamna ca tu poti alege numarul 9 si 5 care rezulta 14. Poti alege orice numere doresti dar insumate sa rezulte 14. Timpul este limitat asa ca trebuie sa te misti foarte rapid pentru a rezolva cat mai multe exercitii. Pentru inceput iti propun sa alegi varianta usoara pentru a te acomoda cu jocul. Mult noroc!

Cântecul "Joc cu adunari clasele 1-4" a fost adăugat în ziua de 26 mai 2015 și este un videoclip care aparține de categoria 'Jocuri Matematice . Se pare că videoclipul "Joc cu adunari clasele 1-4" este unul foarte popular din moment ce are
252 vizualizari
. Vă așteptăm cu drag să reveniți pe acest site în fiecare zi pentru a vedea ce noutăți am mai adăugat pe site. Dacă ți-a plăcut "Joc cu adunari clasele 1-4", te invit să ne votezi, să lași un comentariu pe facebook sau direct pe site. Mulțumim!!!