Joc matematic clasele 4-6

  1 vizualizari


  Descriere :

  Please complete the required fields.
  Intampini probleme?


  Revin azi cu un alt joc pentru copii de matematica, de data aceasta pentru clasele 4-6. Este un joc distractiv, educativ si foarte util. In acest joc ve-ti avea de rezolvat exercitii de matematica mult mai dificile si mai complexe deci va trebui sa fiti foarte atenti. Acest joc include operatii cu adunari, scaderi, inmultiri si impartiri.
  Jocul se joaca astfel:
  In partea de sus se afla trei numere. Tu trebuie sa calculezi corect pentru a-ti da rezultatul de mai jos. Numerele trebuiesc trase cu mouse-ul in casuta din mijloc cu operatiile corespunzatoare. Trebuie sa fi foarte rapid deaorece timpul este limitat si daca nu ai rezolvat exercitiul in timpul acordat vei fi nevoit sa reiei jocul de la inceput. Sper sa va descurcati.

  Detalii: Site-ul Cantecedecopii.com este un blog cu cantece dedicat tuturor copiilor, parintilor si bunicilor. Cantecul "Joc matematic clasele 4-6" a fost adaugat in ziua de 26 mai 2015 si este un videoclip ce apartine de categoria mult iubita de voi 'Jocuri Matematice . Se pare ca videoclipul "Joc matematic clasele 4-6" este unul foarte popular din moment ce a fost vizionat de 1 vizualizari. Va asteptam cu drag sa reveniti pe acest site in fiecare zi pentru a vedea ce noutati am mai adaugat pe site. Daca ti-a placut "Joc matematic clasele 4-6", te invit sa ne votezi, sa lasi un comentariu pe facebook sau direct pe site. Multumim!!!

  Comentarii pentru Joc matematic clasele 4-6

  FACEBOOK


  PUBLICITATE