Joc matematic clasele 4-6

70 Sesiuni

Revin azi cu un alt joc pentru copii de matematica, de data aceasta pentru clasele 4-6. Este un joc distractiv, educativ si foarte util. In acest joc ve-ti avea de rezolvat exercitii de matematica mult mai dificile si mai complexe deci va trebui sa fiti foarte atenti. Acest joc include operatii cu adunari, scaderi, inmultiri si impartiri.
Jocul se joaca astfel:
In partea de sus se afla trei numere. Tu trebuie sa calculezi corect pentru a-ti da rezultatul de mai jos. Numerele trebuiesc trase cu mouse-ul in casuta din mijloc cu operatiile corespunzatoare. Trebuie sa fi foarte rapid deaorece timpul este limitat si daca nu ai rezolvat exercitiul in timpul acordat vei fi nevoit sa reiei jocul de la inceput. Sper sa va descurcati.

Articolul 'Joc matematic clasele 4-6' a fost adăugat în ziua de 26 mai 2015 și este un articol care aparține de categoria 'Jocuri Matematice . Se pare că "Joc matematic clasele 4-6" este unul foarte popular din moment ce are 156 vizualizari. Vă așteptăm cu drag să reveniți pe acest site în fiecare zi pentru a vedea ce noutăți am mai adăugat pe site. Dacă ți-a plăcut "Joc matematic clasele 4-6", te invit să ne votezi, să lași un comentariu pe facebook sau direct pe site. Mulțumim!!!