Anuncio Movillllllllllllllll

Poveste pentru mami – Colecție cu cântece pentru copii

80 Jugados
[social_warfare]

Va invit sa vizionati cel mai nou colaj cu cantece despre mame TraLaLa numit ‘Poveste pentru mami’. Colajul include 57 minute de cantece cu versuri fara reclame sau intreruperi. Aici poti viziona melodii precum Poveste pentru mami, Cântec de primăvară, Flori pentru mama, Ziua mamei, Mama, De ziua ta mămico, Un cuvânt, Trei mămici,Doamna florilor, Floricică de pe șes, Vine, vine primăvara, La mulți ani de 8 Martie, 8 Martie, E ziua ta mămico, Înfloresc grădinile, Mama, Primăvara, Mamei, Colorate sunt florile toate, Mărțișor, A venit primăvara, Flori de primăvară, Ghiocelul și florile 43:55 Vine primăvara, Ghiocelul, Copăcelul si Primăvara a sosit.

Cântecul "Poveste pentru mami – Colecție cu cântece pentru copii" a fost adăugat în ziua de 8 martie 2018 și este un videoclip care aparține de categoria 'Cântece de 8 Martie, ziua Mamei Cântece de copii Colaje Cantece . Se pare că videoclipul "Poveste pentru mami – Colecție cu cântece pentru copii" este unul foarte popular din moment ce are
158 vizualizari
. Vă așteptăm cu drag să reveniți pe acest site în fiecare zi pentru a vedea ce noutăți am mai adăugat pe site. Dacă ți-a plăcut "Poveste pentru mami – Colecție cu cântece pentru copii", te invit să ne votezi, să lași un comentariu pe facebook sau direct pe site. Mulțumim!!!