Top 20 cantece de toamna pentru copii

35 Sesiuni

In categoria de cantece de toamna am adaugat un colaj cu 20 cantece de toamna pentru cei mici. Cantecele adaugate in acest colaj sunt printre cele mai cunoscute in gradinite. Vizioneaza pe acest portal 30 minute de cantece de toamna cu versuri. Acest top contine urmatoarele cantece: În clasa întâia, Culesul viilor , Învățătoarea,Toamna, O fetiță-școlăriță, Eu voi fi școlar, A, a, a, acum e toamnă, da, Cântec de toamnă, Învățătoarea , Bate vântul frunzele, Cântecel de toamnă, Clopoțelul, Toamna bobocilor , Mica școlăriță,Toamna cea bogată, Noi suntem școlari, Toamna școlăriță, Plecarea păsărelelor si binecunoscutul cantec Toamnă, toamnă, harnică.

Cântecul "Top 20 cantece de toamna pentru copii" a fost adăugat în ziua de 17 septembrie 2017 și este un videoclip care aparține de categoria 'Cantece de copii Cantece de toamna . Se pare că videoclipul "Top 20 cantece de toamna pentru copii" este unul foarte popular din moment ce are
53 vizualizari
. Vă așteptăm cu drag să reveniți pe acest site în fiecare zi pentru a vedea ce noutăți am mai adăugat pe site. Dacă ți-a plăcut "Top 20 cantece de toamna pentru copii", te invit să ne votezi, să lași un comentariu pe facebook sau direct pe site. Mulțumim!!!